Gość horn3t Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Mijanka na EPBY jak na autostradzie CASA C-295 i rejsowy B-737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Robert specjalnie dla ciebie Niby taka technika a tankowiec musi brać paliwo z ....kosmosu. Też mi coś! Jak nam brakowało paliwa to nocą (zawsze brakowało nocą -co za pech ) wysyłaliśmy umyślnego do "babki". Kto dziś wie co to była za instytucja ? Nawet Milicja Obywatelska w awaryjnych sytuacjach tam uzupełniała paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Z dnia dzisiejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Kto rozpozna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Toć to hercules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pytał się o pilota... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 heh , to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 To jest awionetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wiecie, z uwagi na to, że jest ich w Polsce 5szt to cykniecie takiej przelotówki (w miejscu gdzie nie stacjonują) to nie jest "dzień jak codzień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie no, awionetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja wiem jest to zagubiony feniks X -54 podobno pokazuje się tu i tam ,więc gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi