tomas-23 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, Panowie potrzebuję pomocy. Ostatnio zakupiłem Cessna 182 LCD 2.4GHz RTF z gyro dodatkowo jest płytka z symulatorem. Po zainstalowaniu symulatora podłaczyłem aparaturkę poprzez USB, sprzętowo jest ona wykryta przez windows ale nie działa w symulatorze. Czy może ktoś wię co dodatkowo trzeba zrobić? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 https://youtu.be/iPAayEoYXTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas-23 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, Dzięki ale to nie rozwiązuje problemu nie działającej aparaturki podłączonej pod kompa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Napisałeś, że działa Ci w windows, to w końcu jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 "jest ona wykryta przez windows ale nie działa w symulatorze." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas-23 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dokładnie - "jest ona wykryta przez windows jako sprzęt ale nie działa w symulatorze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jeśli widać ją jak kontroler gier to ściągnij sobie symulator multiplexa, on bezproblemowo działa z windowsowymi kontorlerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas-23 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Sprubuję i dam znać. I mam jeszcze takie pytanie. Czy muszą być załadowane baterie do nadajniaka bo napięcie idzie przez USB ale aparatura mi nie działa. Załącza się dopiero z akumulatorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas-23 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Cześć, Nie praży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi