loot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Już się do działu Powitań wpisałem. Powodem nie uczynienia tego wcześniej była moja niewiedza o tym dziale... A propos awataru: Gdy otrzymałem list z linkiem aktywującym moje konto, widniała w nim taka sentencja: Jeśli jeszce tego nie zrobiłeś wstaw coś do AVARTA i swoje imie w sygnaturce...Kolejna rzecz - regulamin: Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości.Nie dotarły do mnie wieści od żadnego Moderatora, że mam zmienić awatar, ani jeden Administrator nie usnął awataru i nikt nie wystosował żadnego listu. Na wszystkich forach, na których jestem zarejestrowany ( ok 20 ) 90% użytkowników nie ma swojego zdjęcia w awatarze. Aby umoralniać innych trzeba być wzorem .... A pewną zasadą niepisaną jest aby odpowiadać na post o temacie "X" na temat X, a nie Y. Na tematy niezwiązane z postem można napisać do mnie PW ?! I jeśli komuś bardzo zależy, żeby przy odpisywaniu widzieć moją twarz - możemy się umówić na czat z kamerami internetowymi lub w inny sposób. Kto mi da gwarancję, że Wasze awatary przedstawiają Was,a nie kuzyna, kolegę lub obcą osobę?? Jeśli kogoś wciąż uraża mój awatar, bardzo proszę o napisanie wiadomości do Moderatora, a on załatwi sprawę raz, a porządnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 mozesz mne iuświadomić gdzi eznalazłeś ten regulamin ?? bo ja o czymś takim nie wiem i jedna sprawa am ci link i przeczytaj go od poczatku do końca i wyciagnij wnioski. http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=630 życze dalszych miłych rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Natomiast ja mam ogromną ochotę na tym poprzestać !! Awataru nie zmienię, wiec jedyną osobą która może to zrobić jest Administrator. Więc do niego kierujcie swoje uwagi. Z góry dziękuje P.S Powróćmy do tematu szybowca . Swoją drogą strona podana przez użytkownika attyla jest genialna, jakby tylko dotyczyła szybowca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 loot ja widze że jesteś buntownikiem, to twój problem życie kiedyś cie nauczy nie my, bo niestety musze powiedzieć cierpkie słowa jesteś zaimpregnowany na wiedze :/ Ktoś poprosił cie o dołaczenie do nas na zasadach jak wszyscy wstawić fotke własną, nie pasowało ci. Kolega atylla pokazał ci dobry model na początek tobei też nei pasuje. Soryy chłopaku ale swoje modelarstwo zakończysz n apoziomi Voltariela, on też był mądrzejszy od papierza nie mając bladego pojęcia na jakiej zasadzie lata samolot. Moja uwaga prosta, albo się przystosujesz do naszego grona i posłuchasz naszych dobrych rad WSZYSTKICH albo .............(wole tego nie pisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No cóż Jeśli tak stawiasz sprawę to wybieram opcję 2gą. A ja też dam Ci coś do przemyślenia: to forum do złudzenia przypomina film pt.: "Osada". Jest to b.dobrze wyalienowane forum, które ustala zasady nie będące stosowane w "forumowym" świecie. Zamiast tracić czas na przekomarzanie się z Wami, postaram się nauczyć budować modele na własnych założeniach i błędach. Osobom które podawały linki związane z tematem b. dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 papierza Ale narobiło się bigosu... Jeżeli Loot nas jeszcze nie opuścił - to napisz teraz, jak stoi sprawa z aparaturką, zobacz konkretne oferty sklepowe, allegrowe, www.modelarz.com > Giełda, itd. Na początku trzeba niestety trochę wydać - 250zł... Hmm, no nie wiem . Na dwóch kanałach też idzie polatać, jednak szybko by się przydał ten trzeci, a potem 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie ma sensu kupować radia 2 kanałowego. Jeśli już to 4 minimum, ze swojej strony polecam MC-10 Graupnera bo bez problemu można rozbudować ją do 7 kanałów, jakieś-tam podstawowe miksery ma, co prawda mało ale starczają. A nadajnik można kupić za 150 - 200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Heh, chyba trochę niezrozumiale to napisałem (nie wiem), w każdym badź razie miałem też na myśli, że nie warto dwu- kanałowca kupować. Sam nadajnik za 150 - 200zł? No wiesz - na samym nadajniku się nie polata... :wink: Ja dalej stoję za Flashem 5x z ArtHobby ( www.arthobby.pl ), pełen zestaw dobrej aparatury za 500zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 tylko ze flashe MOŻE będą w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 MC-10 za 150zł, do tego REX-5plus za 150 i też jest 5 kanałowy zestaw. Propozycje padły, czas poczekać na decyzję, taka - tym razem moja - propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 U lala, a to ja żem nie widział, że ich już ni mo! To w takim razie Laser4 - można bez serw zamówić 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 a ja napisze tak że 2 kanałówka w zupełności na początek wystarczy . Mojego "saberka " dorwałem za 70 zł z odbiornikiem i dwoma serwami Na tej aparaturze tłukłem szybowce przez 3 lata co pozwoliło mi na zdobycie niewielkiego doświadczenia zarówno w budowie jak i pilotarzu i gdyby nie ta pierwsza aparatura za niewielką kasę to z pewnością bym się zniechęcił i grał w piłke lub szachy . Kupuj radio a potem coś zbudujesz , wydaje mi się że dobrą propozycją jest ta podana przez Pawła . Za niewielką kasę masz "przyszłościowe " radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak by co to mam 2 kanałowego Razora-x na zbyciu...wiem że to nie ten dział....ale wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sorrry ale 27mhz to raczej do latania się nie nada zbytnio. Prędzej do łódki czy auta rc. Do latania to 35Mhz lub ewentualnie 40Mhz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tak tylko wspomniałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Rex'a 5 mpd dostaniesz za mniej niż 120 zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 http://www.allegro.pl/item154289928_kadlub_laminatowy.html taki kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie wysilajcie sie... Jego juz tu pewnie niema... He he he... Dobry text: Na wszystkich forach, na których jestem zarejestrowany ( ok 20 ) 90% użytkowników nie ma swojego zdjęcia w awatarze. My nie jestesmy "wszystkie fora" My jestesmy forum inne niz wszystkie... Pozdrawiam Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie wysilajcie sie... Jego juz tu pewnie niema... He he he... Raczej tak bo to temat sprzed 11 miesięcy :-P i nowych postów dotyczących tematu od 11 miesięcy nie ma :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Diabli nadali.... :evil: , diabli poszli precz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.