IRC Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zapraszam do obejrzenia pierwszego zmontowanego filmiku : a bedzie ich napewno wiecej tylko musze troche czasu znaleść . a to nie takie łatwe. http://www.vimeo.com/952476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Irek zrób coś z tym: This video has been protected This is a private clip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Już udostępnione życze miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No gratulacje Irek, świetna kompilacja !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No a ja po raz pierwszy bede krytykowal i ganil. Ide o zaklad ,o glowe (moja) ze tego latania nie zglosiles nigdzie !!! Przeslanka do wypadku ,zaznaczam-przeslanka , jest juz samo znalezienie sie w zasiegu widocznosci kamery z samolotem. To bardzo niebezpieczna sytuacja , podpadajaca juz pod paragraf-niestety. (Prawo Lotnicze,zgloszenie lotu kontroli a co najmniej wlascicielowi lotniska). Ja juz widzialem helikopter nizej ode mnie,a samolot na podobnej wysokosci,ale latalem w strefie zgloszonej,zatwierdzonej przez BMFA (to taki aeroklub) i pilot wlatujacy w te strefe robi to na swoje ryzyko,na mapie ma ten obszar wyraznie zaznaczony. Musze Cie zganic i wrecz prosic o usuniecie tego filmu.Ja moj , jak spadlem do miasta juz usunalem,raz na zawsze.Daje nam to b. zla wizytowke. W Polsce,moze takie numery przechodza,czepialski nie jestem,ale to jest sytuacja niebezpieczna.Co innego lot,nawet nad terenem zabudowanym,jesli masz kontrole (jesli) i wiatr w strone bazy,ryzyko jest minimalne,ale w starciu z samolotem.... Obym sie mylil w pierwszych zdaniach w/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Napewno masz racje co do określenia przesłanka, jednak na Muchowcu w Katowicach członkowie Aeroklubu Śląskiego mogą latać w wyznaczonej strefie ( przy końcu pasa ), lądować i startować modelami można normalnie z pasa startowego jednak należy ustępować miejsca samolotom startującym i lądującym, oczywiście godziny latania zgłasza sie wypisując odpowiedni formularz. także nie rozumiem dlaczego Ja robie coś złego nagrywając mój lot , od innych modelarzy którzy również latali tak jak ja tylko bez kamerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 na Muchowcu w Katowicach członkowie Aeroklubu Śląskiego mogą latać w wyznaczonej strefie ( przy końcu pasa ),lądować i startować modelami można normalnie z pasa startowego jednak należy ustępować miejsca samolotom startującym i lądującym, oczywiście godziny latania zgłasza sie wypisując odpowiedni formularz. W takim razie stracilem glowe :devil: No coz,co lotnisko to obyczaj.Jesli legal,to tylko pozazdroscic tolerancji wladz lotniska dla modelarzy. A locik naprawde niezly.Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.