jarek996 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam ! Mial ktos moze do czynienia z odbiornikami LEMON ? Sa to odbiorniki kompatybilne ze SPEKTRUM i z tego co czytalem sprawuja sie lepiej jak ORANGE ( tak przynajmniej pisuja na zagranicznym forum ). Jesli ktos takowe posiada i uzywa prosilbym o jakies opinie z pierwszej reki. Kupilem na razie 3 sztuki , mam "zbindowane" , ale w powietrzu jeszcze nie byly ( nie ze strachu , ale z braku czasu :-) ) Wykonanie perfekcyje i nie" smierdza" taniocha na pierwszy rzut oka ( choc to czasem jest mylace ; wyglad nie zawsze = jakosc ) Link do LEMONa : http://www.lemon-rx.com/shop/index.php?route=common/home Nie sprowadzalem ich bezposrednio z Taiwanu , bo okazalo sie , ze maja dystrybutora w Szwecji i nie bardzo chcieli wyslac. Niestety paczki z Taiwanu sa u nas lekko opodatkowana oraz oVATowane , wiec wyszlo podobnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam dwa , spisują się bardzo dobrze. W modelu 120cm rozpiętości wzbijałem się dosyć wysoko i nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja zastanawiam się nad kupnem ach ta cena ...kuszące. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam dwa , spisują się bardzo dobrze. W modelu 120cm rozpiętości wzbijałem się dosyć wysoko i nigdy nie było problemu. Jaki konkretnie masz ??? Przesiadlem sie z Sanwy na Spektruma i poza jakimis dwoma starymi ( od starego DX 6 ) stwierdzam , ze nagle nie mam na czym latac , a jak wiadomo szybkie decyzje sa albo NAJLEPSZYMI decyzjami , albo NAJGORSZYMI ( tak mam z doswiadczen zyciowych ) . Jak zwykle najlepsza jest opinia uzytkownika , a nie strona producenta Tak jak wspomnialem na TZW "zachodnich " forach maja bardzo dobra opinie . Ja mam dwie 8 i jedna mala 6 . Jak wszystko bedzie z nimi OK , to dokupie jeszcze kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja mam taki http://allegro.pl/odbiornik-dsm2-lemonrx-2-7g-i5317351487.html , mam też Orange sześcio i siedmio kanałowe z satelitką i bez oraz ar6100e z ABC RC po 35 zł . Na wszystkich odlatuje modelem 120 cm rozpiętości na taką odległość że dalej nie mam potrzeby lecieć bo już traci się orientacja jak model jest ustawiony . Jak do tej pory nie było żadnych problemow z każdym z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Juz wszystko "przecwiczone". Zadnych problemow , wiec beda dalsze zakupy ! Moj el-szybowiec ginie mi z oczu wiec odleglosc spora , a dziala swietnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi