japim Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dla bezstresowego latania popelnilem depronowego LazyBee z podkladow. Moze kiedys napisze relacje z budowy. Na razie filmik z latania: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Bardzo fajne latadełko mam dwie sztuki , ja to uwielbiam tym latać, to takie anty stresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Prosiłbym o informacje na temat wyposażenia, gdyż fajnie lata ta Leniwa pszczoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Silnik - dzwonek 2408-21T - śmigło 8x4. Regulator 15A Hobbyking. Dwa serwa 9g (TP, HXT900 - wszystko jedno jakie), Na pakiecie 1300 3S Zippy Compact (masa do lotu 650g) lata to ponad 25 minut na 15% gazu - aż do znudzenia... Próbowałem trochę poszaleć - co widać w niektórych miejscach na filmie - ale jakoś nie jest do tego stworzona. Mam bardzo duży skłon silnika w dół a przy pełnym gazie i tak widać co się dzieje - jakby model był stworzony do latania tylko z jedną jedyną prędkością - spacerową... Mam plany w Corelu - ale nie rozrysowane w 100% - powiedzmy w 90% - ale do budowy modelu wystarczą. Klejona była na hot gluta (większość spoin + zawiasy sterów) oraz na dragona do styropianu. Popstrykam fotki i jednak zrobię relację... może w przyszły weekend. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Moja niebieska wyszła dosyć ciężko i silnik słabiutki mam w niej , natomiast druga dużo mniejsza i lżejsza ma nadmiar mocy i naprawdę można nią poszaleć jak i wyhamować prawie do zera Wyciąłem kawałek filmu z testów przyspieszenia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Fajnie sie trzyma powietrza. Ta Twoja pszczolka to chyba malutka jest - czy to efekt rybiego oka w kamerce? 80cm rozpietosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 No nawet nie całe, 77cm dokładnie, na pakiecie 3s zabrało mi skrzydło dwa razy .. naprawde roncza jest (mój pierwszy model własnoręcznie umęczony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi