bart07 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jak patrzę na twoje stanowisko, to może zabrakło jakiegoś sylwetkowca dla najmłodszych. Np zestaw "smyki na start". Takie coś aby odczarować nasze hobby. Wiem, że to raczej nasza (reszty forumowuczów) wina, że Cię nie wspomogliśmy. Może następnym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Brawo ! W przyszłości może któryś z tych młodszych kolegów do Ciebie wróci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki za miłe słowa! Żadna wasza wina, ewentualnie moja Ewidentnie zabrakło modeli dla najmłodszych, ale miałem to w planie... Zawsze to doświadczenie na następny raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush80 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Brawo. Pierwsze koty za ploty. Nastepnym razem bedzie tylko lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jestes WIELKI , tak trzymaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi