mr.suchy Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć, Mogłem zrobić porządnie rok temu (zapytać na forum) ale tego nie zrobiłem. Jak porządnie można wyrównać bądź jak równo wyciąć lotkę aby były prawidłowe wychyły ? Lotka po prawej jakoś wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Albo zrobisz nowe albo w tych wyznaczysz os mocowania zawiasów i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Oś mocowania już mam. Chciałem je ładnie wyrównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 wklej papier ścierny do wewnątrz kątownika ( profil aluminiowy ) i ładnie wyszlifujesz płaszczyzny lotki przy zawiasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 http://www.modelarz.one.pl/media/porady-modelarskie/aircombat/bud-kombata/62-kombat.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi