idfx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam ! Czy ktoś może mi polecić warty zakupienia zestaw końcówek, frezków, tarcz tnących i całej reszty do szlifierki (biedronkowa typu dremelka). Obecną mam lekko zdekompletowaną, część już się zużyła a szykuję się na sezon i właśnie szukając odpowiedniej tarczki doszedłem do wniosku, że trzeba uzupełnić braki. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam ! Kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A patrzyłeś co oferuje zestaw dremel i tera nie wiem czy Ty w Pl czy UK http://www.dremeleurope.com/pl/pl/frezyszybkotn%C4%85ce-6020-ocs-c/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dzięki ! No właśnie w PL W UK w Maplinie kupowałem a tu nie mam pojęcia a nie chcę badziewia zamówić. Szukam raczej całego zestawu na wzór: http://www.maplin.co.uk/p/black-and-decker-x37100-wizard-general-purpose-set-r32rb .. ale bardziej rozbudowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Aha no to w linku tam masz zestawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Faktycznie :-) Przepraszam, ale nie przejrzalem dokładnie strony. Myślę, ze cos takiego mi wystarczy: http://www.sklep-narzedzia.pl/m/dremel-zestaw-100szt-akcesoriow-723-2615s723j,3,97261,103443 To odnośnik z Twojego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Cześć Kacper ja sugeruję Tobie zakup końcówki pod konkretne zastosowanie ! Ja swoich z zestawu prze 3 lata w 50 % nie używałem natomiast tarcze , 2 rodzaje frezów i kaminie kilkakrotnie uzupełnieniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 W pełni się z Tobą Mariuszu zgodzę ... wciąż mi ponad 50% zostało z oryginalnego zestawu. W sumie to potrzebuję wiele brakujących bądź zużytych "na wczoraj" i z lenistwa szukałem zestawu, ale może z rana coś skompletuję i na środę przyjdą. W zasadzie potrzebuję sporo tarczek tnących, ściernych, ale nowymi uchwytami też nie pogardzę bo obecne muszę ze 4 razy dokręcać podczas jednego cięcia choćby 10 cm sklejki (tak się wyrobiły). Dzięki za sugestię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Czy "oryginalne" szczotki łysieją? Mam zestaw akcesoriów z Lidla i akurat szczotki się rozpadły po jednym kontakcie z przedmiotem... Bardzo nie lubię pracy tym narzędziem i, na szczęście, zawsze ubieram maskę. Druty miałem wbite w całym ubraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Cześć Kacper ja sugeruję Tobie zakup końcówki pod konkretne zastosowanie ! Ja swoich z zestawu prze 3 lata w 50 % nie używałem natomiast tarcze , 2 rodzaje frezów i kaminie kilkakrotnie uzupełnieniem. Zgadzam się w 100%, lepiej dokupić końcówki, które są przez Ciebie używane. Nie warto kupować końcówek słabej jakości, długo na nich nie popracujesz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi