Peter Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zapraszam na film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Peter, polatałbyś gdzieś indziej, tu już znamy każdy metr kwadratowy terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Peter, polatałbyś gdzieś indziej, tu już znamy każdy metr kwadratowy terenu. Dobrze. Nastepny filmik bedzie nad zamkiem Ale takim x :?: prywatnym,z RR na podworku i czterema dobermanami przy kutej bramie wjazdowej (wielkosci malej kamienicy. Jak mi tam spadnie model,nie ma szans na jego odzyskanie. Moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 ciagle ta plama, szpeci bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jak spadnie na teren zamku to będzie przynajmniej film z gardła dobermana :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Albo jakiś niski przelot nad sforą psów. Sam latam wielokrotnie w tym samym miejscu, ale ta plama rzeczywiście szpeci. Weż czysty spirytus i delikatnie przemyj. Uratujesz resztę filmów. edit: Oczywiście nie latałem w tym samym miejscu co Ty :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Zrobilem 30 mil,pieknie mnie obszczekaly pieski,ale filmu nie bedzie. Po prostu w promieniu 2 km wszystko jest ,,prajwet'' A wyladowac tym bardziej nie ma gdzie,wszedzie ploty,zasieki,murki. Jak jest laczka,to z koleji na niej kon za milion funtow a obok security w krzakach. Co za kraina... Ale za to obiektyw mam lustro Doloze tutaj krociutki filmik-bez plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Dzisiaj krociutki filmik-bez plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 This video has been protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 :oops: Znowu. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.