Tomisław Piotr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Peter, polatałbyś gdzieś indziej, tu już znamy każdy metr kwadratowy terenu.
Peter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Peter, polatałbyś gdzieś indziej, tu już znamy każdy metr kwadratowy terenu. Dobrze. Nastepny filmik bedzie nad zamkiem Ale takim x :?: prywatnym,z RR na podworku i czterema dobermanami przy kutej bramie wjazdowej (wielkosci malej kamienicy. Jak mi tam spadnie model,nie ma szans na jego odzyskanie. Moze byc ?
Mareq Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jak spadnie na teren zamku to będzie przynajmniej film z gardła dobermana :lol2:
Tomisław Piotr Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Albo jakiś niski przelot nad sforą psów. Sam latam wielokrotnie w tym samym miejscu, ale ta plama rzeczywiście szpeci. Weż czysty spirytus i delikatnie przemyj. Uratujesz resztę filmów. edit: Oczywiście nie latałem w tym samym miejscu co Ty :oops:
Peter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Zrobilem 30 mil,pieknie mnie obszczekaly pieski,ale filmu nie bedzie. Po prostu w promieniu 2 km wszystko jest ,,prajwet'' A wyladowac tym bardziej nie ma gdzie,wszedzie ploty,zasieki,murki. Jak jest laczka,to z koleji na niej kon za milion funtow a obok security w krzakach. Co za kraina... Ale za to obiektyw mam lustro Doloze tutaj krociutki filmik-bez plamy
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.