pawellukasz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, Zakupiłem regulator redox 30A i kartę do niego, zdj poniżej: W opisie regulatora (instrukcja z regulatorem) pisze, że mogę ustawić odcięcie prądu na jednym z trzech poziomów i za pomocą karty próbowałem tak zrobić....i nic. Potem zamiast zasilić kartę programującą z regulatora, odpiąłem napięcie z regulatora, który nadal był połączony z kartą i zasiliłem kartę poprzez drugie gniazdo oznaczone: BATT. I teraz karta nie działa. Czy ktoś miał podobny przypadek braku możliwości zaprogramowania takiego regla i padnięcia karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie jestem pewien jak to działa w przypadku Redoxów, ale karta programowania do Dualsky wymaga, żeby było podpięte zasilanie zarówno regulatora, jak i samej karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 W karcie Redox wystarczy zasilanie z regulatora. Miałem przypadek, w którym regulator nie dawał się programować - a raczej nie pamiętał ustawień. Nie dawało rady ani programowanie kartą ani aparaturą. Był to regulator Redox 40A - przełożyłem go do modelu w którym domyślne ustawienia mi odpowiadały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Takie są Redoxy. Kupiłem pierwszy, programował się z karty ale nie kręcił silnikiem. Wymienili na gwarancji, kręci silnikiem ale nie programuje się z karty, natomiast programuje się z aparatury . Przynajmniej TANI jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi