modelarzpoczatkujacy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam mam 12 lat i chciałbym sobie kupić model pierwszy model tak do 350 zł polecicie mi coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 beta, bixler, easy star, itp. Przejrzyj forum, takich pytań jak Twoje już kilka było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 beta, bixler, easy star, itp. Przejrzyj forum, takich pytań jak Twoje już kilka było. Raczej za tą kwotę będzie trudno , chyba że ma już aparaturę i pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Bez przesady... skompletowanie nawet nowego bixlera w okolicach tej sumy jest możliwe, tym bardziej możliwym byłoby zakupienie czegoś używanego w tej kwocie. Kupując w HK zmieściłby się w niecałych 100$ wraz z przesyłką, do wyboru AXN, Bixler, Walrus.Na początek wystarczyłoby proste radio, których sporo na aukcjach - można je wyrwać za 5 dyszek, czasem mniej. Poza tym gdyby chłopak poczynił pierwsze kroki i zakupiłby np. bixlera, nawet gołego znalazłoby się sporo osób na forum, które wspomogły by go wyposażeniem do tego modelu. Trochę cierpliwości, optymizmu... i wiary w innych ludzi i można latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzpoczatkujacy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 a jakąś liste potrzebnych rzeczy najlepiej linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wstrzymaj się dzień lub dwa. Jakiś czas temu budowałem koledze model szybowca do nauki latania, wyciąłem wtedy 2 sztuki. Jeżeli znajdę wszystkie elementy do złożenia tego modelu to złożę Ci go i oddam po cenie balsy. Dokupisz sobie wyposażenie i będziesz latał i jeszcze trochę kasy zostanie Ci na ładowarkę. Jeśli chcesz... oczywiście rozpiętość tego modeliku to prawie 150cm, sterowany 2 kanałami i napędzany był silnikiem CF2822. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wstrzymaj się dzień lub dwa. Jakiś czas temu budowałem koledze model szybowca do nauki latania, wyciąłem wtedy 2 sztuki. Jeżeli znajdę wszystkie elementy do złożenia tego modelu to złożę Ci go i oddam po cenie balsy. Dokupisz sobie wyposażenie i będziesz latał i jeszcze trochę kasy zostanie Ci na ładowarkę. Jeśli chcesz... oczywiście szybolek.jpg rozpiętość tego modeliku to prawie 150cm, sterowany 2 kanałami i napędzany był silnikiem CF2822. podaj moze linka do planow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 nie ma linka... i planów chyba też już nie mam. Sam to rozrysowywałem w 3D a później przenosiłem na balsę, ale było to już jakieś 3 lata temu i w ferworze walki pliki poginęły... albo nie potrafię ich teraz znaleźć Jeżeli znajdę wszystkie elementy z drugiego egzemplarza to najwyżej mogę formatki skopiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzpoczatkujacy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 super poczekam a jaka była by ta cena i jeżeli ktoś może powiedzieć jaki osprzęt jak najtaniej z aparaturą w sumie bał bym się latać drewnianym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi