pawel4090 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Paweł mogłeś zdjęcie obrócić, bo mnie szyja zabolała. świetna fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mówisz i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A ja mam oryginalną łopatę - niestety tylko jedną łopatę - z Ił-10 rozbitego u nas w 3city. Własnoręcznie odkopywałem i targałem do TICO. Na mojej są jeszcze bicia cyfrowe i punce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Wrzuć jakieś fotki Irku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie za bardzo w tej chwili. Złom leży w garażu - ponieważ to stop aluminium więc końcówka postrzępiona. Urwana przy piaście. tam gdzie nie czyściłem jest bardzo dużo tlenku - elektron(?) Ale w dalszym ciągu swoje waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 U mnie na ścianie wisi takie cuś: Łopata wirnika ogonowego od Mi-2. (Przepraszam za jakość zdjęcia - robione na szybko, pod światło aparatem z telefonu) Tak więc nie sprzedawaj, odpicuj trochę i zostaw sobie jako fajną, lotniczą pamiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A może ktoś wie ile może kosztować taka renowacja śmigła ?? Jak to najlepiej zrobić żeby nie straciło na wartości ?? Okucia łopat pominąć czy dosztukować jak oryginał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi