SowaFSO Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam. Jak w temacie. Jak to zrobić? Pozdrawiam.
robertus Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Skorzystać z instrukcji obsługi i poklikać w endpointach?
kamillo Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 eh pripcio przecież pokazywałem ci jak to zrobić
Donaro Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Po co przeczytać instrukcje ;] Lepiej napisać temat ; ] 1
SowaFSO Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 eh pripcio przecież pokazywałem ci jak to zrobić Uja mi pokazałeś Kamil Dzięki micro za pomoc. Po co przeczytać instrukcje ;] Lepiej napisać temat ; ]Po co szukać instrukcji na netach jak lepiej tu. Szybciej, wygodniej... no chyba forum jest do szybkiej pomocy
kamillo Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 tematy o ustawieniach turnigy są wałkowane setki razy na pfmrc wystarczy poszukać a nie zaśmiecać forum
Donaro Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Po co szukać instrukcji na netach jak lepiej tu. Szybciej, wygodniej... no chyba forum jest do szybkiej pomocy No chyba kurka nie. Przeczytaj regulamin ;[ Regulamin: IV. REGUŁY ZACHOWANIA. 2. Zanim założysz nowy wątek, temat, zapytanie w celu znalezienia pomocy, sprawdź czy ktoś tego już nie zrobił. Przydatna opcja: "SZUKAJ", GOOGLE itp. 1
robertus Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Po co szukać instrukcji na netach jak lepiej tu. Szybciej, wygodniej... no chyba forum jest do szybkiej pomocy Forum jest od pomagania a nie od wyręczania kogoś, "bo mu się nie chce". 3
Rekomendowane odpowiedzi