a_skot Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Na imię mam Jarosław. Mieszkam w Opolu. Gdzieś około roku temu nastąpił nagły i niespodziewany nawrót choroby zwanej modelarstwem :wink: Corobą zaraziłem się będąc pacholęciem jeszcze, kiedy to dostałem - chyba na gwiazdkę - pierwszego plastika. Wyszedł koszmarnie ale wirus zadziałał Później kilka lat spędzonych na modelarni, wiele zbudowanych modeli, głownie latających - szybowce, akrobaty i kombaty na uwięzi, nawet RC sterowane sowieckim PILOTEM - a później - wstyd się przyznać :oops: - zapał do modelowania jakoś przygasł. Swój udział miały też w tym różne moje "życiowe zawirowywania". W tak zwanym międzyczasie coś tam popełniłem z modeli usiłując zarazić chorobą mojego syna. Tu niestety poległem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam awatary wysalamy do mnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witaj Jarku wśród nas!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witaj Jarku najwysza pora abyś tu się znalazł . życzę miłych chwil na forum oraz wspaniałych modeli i lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witaj Jarku Będzie nas więcej "młodzieży" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.