a_skot Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Na imię mam Jarosław. Mieszkam w Opolu. Gdzieś około roku temu nastąpił nagły i niespodziewany nawrót choroby zwanej modelarstwem :wink: Corobą zaraziłem się będąc pacholęciem jeszcze, kiedy to dostałem - chyba na gwiazdkę - pierwszego plastika. Wyszedł koszmarnie ale wirus zadziałał Później kilka lat spędzonych na modelarni, wiele zbudowanych modeli, głownie latających - szybowce, akrobaty i kombaty na uwięzi, nawet RC sterowane sowieckim PILOTEM - a później - wstyd się przyznać :oops: - zapał do modelowania jakoś przygasł. Swój udział miały też w tym różne moje "życiowe zawirowywania". W tak zwanym międzyczasie coś tam popełniłem z modeli usiłując zarazić chorobą mojego syna. Tu niestety poległem :cry:
qba Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam awatary wysalamy do mnie :wink:
Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witaj Jarku najwysza pora abyś tu się znalazł . życzę miłych chwil na forum oraz wspaniałych modeli i lotów.
instruktor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witaj Jarku Będzie nas więcej "młodzieży"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.