micro Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Natktnąłem się na youtube na taki ciekawy filmik: Może zainspiruje Tomka, bo dotyczy "kaczki" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 1. To jest tzw. "skrzydełko Margańskiego". Niestety jest opatentowane ;-) 2. Ja nie latam kaczkami, tylko 3LSC. Patent na 3LSC własnie wygasł. To jest zupełnie inna bajka, ja mam standardowy ster wysokości ZA płatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Wygląda jakby kąt natarcia przedniego skrzydełka był sterowany żyroskopem w trybie lock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 1. To jest tzw. "skrzydełko Margańskiego". Niestety jest opatentowane ;-) 2. Ja nie latam kaczkami, tylko 3LSC. Patent na 3LSC własnie wygasł. To jest zupełnie inna bajka, ja mam standardowy ster wysokości ZA płatem. Myślałem, że patent dotyczy komercyjnego wykorzystania, a nie użycia we własnym modelu do latania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Tak. Ale ja coś tam komercyjnie też robię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Małgośka nie tak dawno latała w układzie 3LSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi