cZyNo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Uprzejmie prosze tych ,ktorzy chcą polatać na tym prywatnym terenie by zapytać o zgodę własciciela ....bo sie wjedzie ale bez zgody gospodarza-- nie wyjedzie...!! Możecie miec niepodziankę..... Teraz niespodzianki sa przez Janka niestety. Wiec dobrze ze teraz sie pilnuje i sie grzecznie pyta gospodarzy. Znow lądowałeś w sadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Teraz niespodzianki sa przez Janka niestety. Wiec dobrze ze teraz sie pilnuje i sie grzecznie pyta gospodarzy. Znow lądowałeś w sadzie? Jak zaparkujesz podobnie jak ja na fotce ...podziekujesz gospodarzom kupujac drobiazg typu kawa/ koszt ok 5 zl/ to Ci nawet ksiadz na ambonie podziekuje- ...na Lubstowie nalezy sie choć "zameldować " ochronie bo latałeś w niewłasciwym miejscu- nieswiadomie pod ich siedzibą . Psujesz innym miejscowki... - kto robi zamieszanie na Jeziorsku dobrze wiesz... Ja laduje w sadzie Ty walisz modele w " KORA " na Zbiorniku... i sprzedajesz jako "szybkolatajace "... Jurek jestes pilotem z papierami popisz i pomadruj sie np. z kolegami z ktorymi starujesz np. z 3City TEAM tam Cie jakos nie widac i dostajesz na zawodach łupnie nawet od juniora .. a wyżywasz sie z amatorami- nieudacznikami takim jak ja ...albo dajesz przemadrzale rady kolegom z Kujaw..przyjezdzasz na nasze miejsowki jak latamy , podgladasz nas chowajac sie krzakach - zamiast pomóc radą - MOCARZ na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 No Janku podziwiam Twą "wiedze" No ja wiem ze Ty "latasz" z pilotami z 3citi głownie opalając sie ... ale ja to rozumiem i tam nie jeżdzę, bo tak jak Ty boje sie tam latac :) a z kolegami wszelkimi utrzymuje kontakty telefoniczne. I tak se przez telefon mądrujemy. No bo w 4 oczy to ich sie bardzo, bardzo boje. Są strzaszni, a taki jeden to strasznie krzyczy nawet! A mojej przemądrzałej rady puki nie sprawdzisz, to nie bedziesz wiedział czy jest dobra czy jest tylko przemądrzała. Ja je uważam za całkiem praktyczne i pomocne. Po krzakach jakos nigdy sie jeszcze nie chowałem (za dorosłego). Chyba ze przed deszczem, ale to było z 3 lata temu...i w górach No i tak jeszcze przy okazji to kora to na zbiorniku nigdy nie zrobiłem. Nawet jakos nie pamietam zebym tam model istotnie uszkodził. No ale Ty wiesz lepiej. Bo zapewne jestes tym na koncu lini "głuchy telefon". Tak mi sie wydaje, bo Ciebie nikt na zadnych zawodach na których działy sie te piekne rzeczy ktore opisałeś :):) zawsze zostaje pytanie - czy sie wydarzyły Na Jeziorsku kiedys było normalnie. Pytało sie gospodarzy (albo i nie) i podjeżdżało sie nad wodę. Bo mieliśmy ustaloną trasę. Gospodarze dostawali po kilkadziesiąt zł od czasu do czasu i dbali o miejsce i o nas. Niestety trwało to do czasu gdy taki jeden przyjechał, pozrywał porozciagane taśmy i na bezczelnego wjechał autem. Jak pozniej przyjechali koledzy z Łodzi, którzy ciagle tam latają, to juz była afera, krzyki, zakaz wjazdów itp. I niestety przez tego gagatka są teraz problemy jakich KIEDYS NIGDY NIE BYŁO. Przykre, jak jedna osoba moze napsuć wieloletnie dobre układy modelarzy z "tubylcami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ej,chopaki ,końcówka Świąt,Nowy Rok się zbliża ,może idźcie se polatać.... Tak Was obserwując ,to mam wrażenie że mimo tarcia między Wami to Wy jednak bardzo się lubicie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ba. Ja wciaz liczę na to ze Janek sie zadeklaruje i pomoże w organizacji zawodow na Lubstowie. Zeby chociaz raz zobaczył zawody i brał w nich aktywny udział jako współorganizator. Zobaczy jak to jest i moze nie bedzie głupot pisał na forum. Mam niewinny pomysł zeby zrobic tam tegoroczne mistrzostwa polski. No ale wszystko w rękach Janka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ba. Ja wciaz liczę na to ze Janek sie zadeklaruje i pomoże w organizacji zawodow na Lubstowie. Zeby chociaz raz zobaczył zawody i brał w nich aktywny udział jako współorganizator. Zobaczy jak to jest i moze nie bedzie głupot pisał na forum. Mam niewinny pomysł zeby zrobic tam tegoroczne mistrzostwa polski. No ale wszystko w rękach Janka Najwazniejsze ,że pozwolenstwo na organizowanie zawodow jest jak w banku ...dzisiaj oblatuję nową miejscowke lecz nim to zrobie musze znależć miejsce jak zleść- samemu - ! awaryjnie po ścianie..w razie czego po model... Dziś mierzę wysokość klifu. DOKŁADNIE .są pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 12m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 12m chyba tak..słusznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Co sobie glowe zawracasz?Lubstow?Jeziorsko? Dzisiaj u nas wieje. Latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Co sobie glowe zawracasz?Lubstow?Jeziorsko? Dzisiaj u nas wieje. Latacie? Już niedługo zima popedzę na Czarną Gorę na narty po drodze Rusko...spoko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Co sobie glowe zawracasz?Lubstow?Jeziorsko? Dzisiaj u nas wieje. Latacie?Nowe miejsca sa fajne. Monomiejscowe latanie jest nudne Wczoraj chłopaki latały. Ja dzis moze wdrapie sie na jakas hałdę w ramach spalania świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja nie musze sie wdrapywac! 4600km w tym tygodniu wystarczy na spalanie. Masz od 5 do 8m/s? U mnie jest 15 tylko chaldy nie ma???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Janek. My to chyba spotkamy sie dopiero u cieben.Pogadaj z proboszczeem aby w maju wialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Janek. My to chyba spotkamy sie dopiero u cieben.Pogadaj z proboszczeem aby w maju wialo. Przyjeżdzajcie na Lubstów kiedy tylko bedzie wiało.. najlepiej wschód - zachód..południe mam ale ladowanie extrema ale tylko tak groznie sie wydaje na zachodzie ladowisko- wysoka trawa bez zmarzliny - będzie Was wiecej zabiorę grylla zrobimy co trzeba +ognisko........w pobliżu- show Lichen nagrzeszyłes duzo lataj ...może Jurek zajedzie cuś nauczy...Od lutego do roztopów mam w planie narty /// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Doskonałe śmiganie dziś na Jeziorsku...cały tydzien LAMBADA TRWA... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 najlepsza herbata "jezioranka"..pizgało..ładnie.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jeszcze wczorajsza fotka .. wyskrobek.. z latania http://postimg.org/image/csgcc6erj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 super latanie na Jeziorsku..dmuchało OK.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 https://postimg.org/image/r7ckpejg1/ https://s31.postimg.org/qt3ugttpn/IMG_3354.jpg LAMBADA na Jeziorsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi