motyl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A więc stało się. Jestem posiadaczej .......jak w temacie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Suuuuuuper :twisted: Też KIEDYŚ będę miał takiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 To po to jeździłeś?? Ładny skubaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 To po to jeździłeś?? Ładny skubaniec taaaaaaaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Suuuuuuper :twisted: Też KIEDYŚ będę miał takiego :] Sory bez obrazy ale jeszcze daleka droga przed toba do takich modeli nie mówi eo kwesti finansowej ( tez wcale nei mała) ale o umiejętnościach. Profil RG15, a podobno nawet RG12 waga do loty 1700 i taka powerzchnia ( jeszcze nie mierzyłem ) robi z niego typowego AKROBATA- przecinaka W sumie to model akrobacyjny jeden z lepszych polskich szybowców skali 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No i wpisałem sobie wymiary I wychodiz obciążenie płąta w granicach 58g/dm2 PRZECINAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wstępne ustawienie SC i poprawki wskazują zę jest realne uzyskać 1600g do lotu czyli 54,8g/dm2 a to już jakaś poprawa nastroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Modelik wydaje sie bardzo ladny i ciekawy. Lekko offtopujac dziwi mnie jedna sprawa - za kazdym razem admini ganiaja kogos za to ze pisze 2 posty jeden pod drugim ( co oczywiscie uwazam za sluszne) a teraz jeden z nich wali 3 posty po kolei... Czyzby na tym forum byli rowni i rowniejsi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czyzby na tym forum byli rowni i rowniejsi ? Nie, tylko ja nie fooduje ale pisze w każdym poście o czymś nowym i w dużym odstępie czasu i nikt nikogo nie gania tylko zwraca uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 a ile taki zestawik w zł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 NO maszyna przednia. Gratulacje.Ten przecinak jak mniemam będzie do wymiatania na zboczu?Czy dostanie napęd 3f? Bo z tym obc.pow. termika to z niego niebędzie. Widziałem na filmie co taki foxik potrafi na zboczu :twisted: Normalnie pozazdrościć maszyny. Oby sprawowała się tak samo jak wygląda. Ile takie cuś może kosztować? To całolaminat chyba. Mam jeszcze pytanko widze masz kolego Motyl jakiś fajowy program do liczenia modelu. Co najważniejsze jest on po Polsku :wink: MoŻE zdradzisz co to za program i skąd go można uzyskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Taki szybowiec? Napęd?? HERETYK!!! :) A poważnie - modelik bardzo bardzo fajny, zapowiada się podobnie do tego co aktualnie strugam... ale o tym sza! EDIT: Ciekawe czy takie coś polata na termice... Rozpiętość 4,55m Narazie kurzy się za szafą Dla porównania - tato ma 1,75m wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Taki termiczek następny zakup w kolejce Spalinki chyba przejdą na drugą pozycje CAP nielot i EXTRA kamień mi chyba starczą narazie a szybole to to co misie lubią najbardizej Co do FOXa to wczoraj przemkowi napisałem ze to balsiak, ale dziś popatrzyłem i rzeczywiście jest całolaminatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Modelik zajefajny chciałbym mieć takiego ale to odległa przyszłość Życze wiele szczęścia w lotach.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 a ile taki zestawik w zł ?? moż elepiej zapytaj ile w tyś zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 yyyyyy Zajefajny :twisted: Wygląda jak by miał brac udział w wyścigach XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Piękny Foxik. Ładnie malowanie, kupiłeś sobie aerograf czy komuś dałeś pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 To zes sie nie postaral cenowo :? Znam osobe, ktora zamowila calolaminatowego foxa 3,5m produkowanego u nas za ponizej 1,5tysiaca A ilez wiecej frajdy z duzym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Qrde Motylu widze że nas nie tylko "motylowatość" łączy, od paru dni rysuję w Corelu plany Foxa z zamiarem wystrugania tego modelu najdalej do kwietnia, może dam radę na długi majowy weekend wybrać się do Bezmiechowej. Model mam zamiar zrobić z.........................., nie powiem z czego bo zaczniecie się stukać w czoła na samą myśl. Wymiary tak jak Twój, czyli jakies 2m rozpietości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.