model Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, zbudowałem swój pierwszy model rc rwd5 i powoli kompletuje wyposażenie do niego, kupiłem już dwa serwa tower pro typu micro ,silnik e-max cf2822 i regulator dualsky 22A XC-22-litle teraz mam do was pytanie czy ten pakiet bedzie odpowiedni do tego silnika i regulatora, dualsky 1800mAh 25C/4C 11.1V? ( przestudiowałem dział pakiety, i jak to działa ) Z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 bedzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie , po skompletowaniu całego wyposażenia postaram się podzielić z wami pierwszymi wrażeniami z pierwszych prób latania rwd, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi