kosiarzp Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 witam mam problem z dostanie kwarca nadawczego do aparatuiry graupner mx-12. Miał być w nastiku ale dostawa nie dotarła i nie wiadomo kiedy dotrze. stąd moje pytanie gdzie mozna je kupic lub jakie inne kwarce będa pasowały do w/w aparatur? prosze o pomoc gdyż bez tego kwarca nici z latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 http://www.modelemax.pl/index.php?cPath=143_147_151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Podane wyżej kwarce nie są chyba orginalne, ale z tego co widzę dosyć tanie w porównaniu do kwarcy graupnera. Stąd moje pytanie: czy nie są gorsze od graupnerowskich, testował je ktoś ? Jeśli są wporządku to za taką cene można brać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Podane wyżej kwarce nie są chyba orginalne, ale z tego co widzę dosyć tanie w porównaniu do kwarcy graupnera. Stąd moje pytanie: czy nie są gorsze od graupnerowskich, testował je ktoś ? Jeśli są wporządku to za taką cene można brać . Używam tych kwarców w MC16/20 nie mam żadnych zastrzeżeń EG lata na granicy zasięgu wzroku i wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Podane wyżej kwarce nie są chyba orginalne, ale z tego co widzę dosyć tanie w porównaniu do kwarcy graupnera. Stąd moje pytanie: czy nie są gorsze od graupnerowskich, testował je ktoś ? Jeśli są wporządku to za taką cene można brać . Raczej są Modelemax są dystrybutorem graupnera więc mają oryginalny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kwarc do nadajnika Graupnerproducent: Rcm-Pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 może pomyłka na stronie bo oryginalne wyglądają identycznie wszystkie kwarce na ich stronie oprócz jednego to są niby RCM-Pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dzieki Panie za pomoc właśnie złozyłem u nich zamównie i kwarc już do mnie pędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Przepraszam, że "wzbudzam" temat Czy do odbiornika (R700 z zestawu Graupnera) można zastosować kwarc podwójnej przemiany? Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ma - bardzo duze. Z jednym odbiornik dzialac bedzie, z drugim nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Podane wyżej kwarce nie są chyba orginalne, ale z tego co widzę dosyć tanie w porównaniu do kwarcy graupnera. Stąd moje pytanie: czy nie są gorsze od graupnerowskich, testował je ktoś ? Jeśli są wporządku to za taką cene można brać . Uzywalem i orginalnych i z Pelikana w smc19ds,roznica jest kolosalna,w cenie i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 OK. Dzięki za informacje. Zakupiłem wczoraj kwarce na kanale powyżej 70. Wyczytałem na forum, że na kanałach z zakresu 64-66 (chyba) są jakieś zakłócenia. Dla bezpieczeństwa wziąłem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja kupiłem w Nastik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.