idfx Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam ! Wczoraj ładowałem akumulator Pb 7Ah i było ok, dziś podłączyłem inny i po sekundzie "ładowania" wywala mi błąd [TEMP] i przerywa ładowanie. Jak wejdę w opcje to pokazuje mi temperaturę 99 stopni. Czy ktoś wie co się z nią dzieje ? Żeby było ciekawiej podłączyłem drugiego identycznego Imaxa i ładuje, ale pokazuje temperaturę 00 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Te ładowarki mają wejście na czujnik temperatury. Skoro nie masz podłączonego to albo coś zwiera styki w gniazdku, albo coś się zwaliło w ładowarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 khmm .. spróbuję na LiPolku, jak na każdym trybie będzie to wyskakiwać to ładowarka na złom .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Albo wgrać nowy soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Myslalem o jakims resecie. Sprawdzilem na ladowaniu LiPo i NiMh i jest ok, problem wystepuje wylacznie na programie Pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi