SlawekT Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam wszystkich. Nareszcie dołączyłem do tego zacnego grona Mam nadzieję iż zamieszczone przeze mnie zdjęcia i filmy dopełnią obrazu grupy modelarzy z Kęt - Nowa Wieś. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekT Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jescze nie mam dostepu do zamiesczania czegokolwiek Tymczasowo tutaj jeden filmik z pikniku w Kętach https://www.youtube.com/watch?v=HYRSIhQPuB8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witaj Sławku miło było cię poznać na pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi