SlowianinSzymon Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam Posiadam silnik samozapłonowy mk12b który w skutek wypadku stracił górną osłonę tłoku i nie wiem czy da sie go jeszcze naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam w skutek wypadku stracił górną osłonę tłoku.. Raczej ma urwany cylinder... Możesz go oddać na złom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlowianinSzymon Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 A ile na złomie za niego można dostac Jeszcze mam jedno pytanie,ile około kosztuje szybowiec samoróbka z pełnym sterowaniem bez pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Zważ, sprawdź cenę aluminium i odlicz ze 20% .. Jaki szybowiec ? Trochę pytanie jak "ile kosztuje auto z pełnym sterowaniem bez kierowcy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Chyba koledze chodziło o to że elektronika jest już zamontowana , tylko on musiałby zbindowac swój nadajnik Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ale można to zbindować z czymś za 200 zł lub za 2000 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A ile na złomie za niego można dostac Jeszcze mam jedno pytanie,ile około kosztuje szybowiec samoróbka z pełnym sterowaniem bez pilota jak mniemam, wiedzy o modelarstwie nie masz zbyt wiele - jak kazdy na poczatku tej drogi. zaczynanie przygody z modelarstwem od pytania "prose Pana, a ile to kostuje?" - to ja powiem tak: kosztuje to mnóstwo pracy i jeszcze więcej cierpliwości do samego siebie. najlepiej znajdź w okolicy grupę ludzi zajmujących się tym hobby / sportem. Spotkaj się, porozmawiaj, popatrz, dotknij, popróbuj. W ten weekend (19-20. 09 ) w Tarnowie, jak pogoda pozwoli będzie kilkanaście osób z wielkim doświadczeniem z całej Polski - Finał Pucharu ATTP 2015. To tylko 120 kilometrów... a prosty, używany, sprawny model motoszybowca z prostym wyposażeniem kupisz za, powiedzmy ... 300-400 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 To co posiadasz Szymonie jest smętną pozostałością Rosyjskiego silniczka modelarskiego z zapłonem smoczynnym MK 12 W (Rosyjskie B to właśnie nasze W) dlatego też często można go spotkać pod tą drugą nazwą, silniczek produkowany w latach 60-tych ubiegłego wieku jest kopią Niemieckiej Webry Mach 1, niestety niezbyt udaną. Cena takiego motorka (nieużywanego z pudełkiem i instrukcją oraz dodatkowymi elementami zestawu takimi jak kluczyk i wkręty do mocowania) waha się w granicach kilkunastu-kilkudziesięciu $. Znacznie wyższą wartość kolekcjonerską ma wersja S (po Rosyjsku C). Wersja s wygląda tak: A tak wyglądał Twój w czasach świetności: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi