SlowianinSzymon Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Witam Posiadam silnik samozapłonowy mk12b który w skutek wypadku stracił górną osłonę tłoku i nie wiem czy da sie go jeszcze naprawić.
RomanJ4 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Witam w skutek wypadku stracił górną osłonę tłoku.. Raczej ma urwany cylinder... Możesz go oddać na złom. 1
SlowianinSzymon Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 A ile na złomie za niego można dostac Jeszcze mam jedno pytanie,ile około kosztuje szybowiec samoróbka z pełnym sterowaniem bez pilota
idfx Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Zważ, sprawdź cenę aluminium i odlicz ze 20% .. Jaki szybowiec ? Trochę pytanie jak "ile kosztuje auto z pełnym sterowaniem bez kierowcy".
Mikolaj.waw Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Chyba koledze chodziło o to że elektronika jest już zamontowana , tylko on musiałby zbindowac swój nadajnik Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka
Elkojote Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Ale można to zbindować z czymś za 200 zł lub za 2000 zł .
RenoFlo Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 A ile na złomie za niego można dostac Jeszcze mam jedno pytanie,ile około kosztuje szybowiec samoróbka z pełnym sterowaniem bez pilota jak mniemam, wiedzy o modelarstwie nie masz zbyt wiele - jak kazdy na poczatku tej drogi. zaczynanie przygody z modelarstwem od pytania "prose Pana, a ile to kostuje?" - to ja powiem tak: kosztuje to mnóstwo pracy i jeszcze więcej cierpliwości do samego siebie. najlepiej znajdź w okolicy grupę ludzi zajmujących się tym hobby / sportem. Spotkaj się, porozmawiaj, popatrz, dotknij, popróbuj. W ten weekend (19-20. 09 ) w Tarnowie, jak pogoda pozwoli będzie kilkanaście osób z wielkim doświadczeniem z całej Polski - Finał Pucharu ATTP 2015. To tylko 120 kilometrów... a prosty, używany, sprawny model motoszybowca z prostym wyposażeniem kupisz za, powiedzmy ... 300-400 PLN
Paweł Prauss Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 To co posiadasz Szymonie jest smętną pozostałością Rosyjskiego silniczka modelarskiego z zapłonem smoczynnym MK 12 W (Rosyjskie B to właśnie nasze W) dlatego też często można go spotkać pod tą drugą nazwą, silniczek produkowany w latach 60-tych ubiegłego wieku jest kopią Niemieckiej Webry Mach 1, niestety niezbyt udaną. Cena takiego motorka (nieużywanego z pudełkiem i instrukcją oraz dodatkowymi elementami zestawu takimi jak kluczyk i wkręty do mocowania) waha się w granicach kilkunastu-kilkudziesięciu $. Znacznie wyższą wartość kolekcjonerską ma wersja S (po Rosyjsku C). Wersja s wygląda tak: A tak wyglądał Twój w czasach świetności: 1
Rekomendowane odpowiedzi