robertus Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Drugi występ publiczny w karierze, czyli w dniu otwartym w Łasku. Myślę, że nie mamy się czego wstydzić, rwie powietrze jak nóż. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, miałem przyjemność w tym roku być na pokazach w Ostravie. Było wiele ciekawych pokazów dynamicznych ale najciekawszy pokaz pilotażu i owacje na stojaco otrzymały polskie Orliki. Mamy pokaz Miga 29, Iskry, Orliki i jeszcze teraz F-16 z fajnym programem. Myślę że mamy powody do dumy z naszych pilotów. Strach pomyśleć co by było jakby polski pilot dorwał F-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Pewnie pokazałby konstrukotorm, że pomylili się w obliczeniach i samolot potrafi więcej niż im wyszło z obliczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi