RobUK Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No nie mam, dlatego sprawdzałem trasę, Godzina jazdy o ile nie będzie jakiejś kolizji czy innej stłuczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMakos Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Powiedzial bym 35-45 jak niema korkow szczegolnie na wylocie tudziez wlocie do Peterborough - Dodam ze to najnudniejsza droga jak chyba moze byc w UK 45 minut beznadziejnej jazdy. Jadyna atrakcja jaka mozna napotkac zdazylo mi sie ze dwa razy to mysliwce wylatujace wprost nad ulice tak ze mozna nity na skrzydlach policzyc ale przez 12 lat trafilo mi sie tylko 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Maćku ! Sobota - Bradgate Park. https://www.google.co.uk/search?q=bradgate+park&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiktOGF5sPMAhWDVBQKHSNlARsQsAQINA&dpr=1 Dzwonię do Ciebie, ale coś mi tam gdacze, że numer który podałeś na PW jest nieprawidłowy .. Jak możesz to zweryfikuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dziś polataliśmy w Bradgate Park 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Cześć chłopaki Kiedy następne latanie? Z chęcią się przyłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czesc ! Damy znać bo pogoda ma się skopać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Już niestety się skopała :-/ Ale przynajmniej jest czas żeby wieczorami coś podłubać przy modelach. Do Bradgate Park mam dokładnie 34km od domu, także nie jest daleko, żeby wpaść i trochę polatać przy ładnej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMakos Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jak cos dajcie znac tez wpadne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kurcze, zapiszę się chyba do was .... "Nikoguśko" w okolicy (tej najbliższej) nie mam, chyba, że trawelersów (ci pojawiają się zawsze w najmniej odpowiednim momencie)!!!!! ale tych to bym najchętniej zbombardował zdalnie ..... chcieli mi zakosić kopterka. Musiałem ganiać za szczylami obserwowany przez ich starych. Na szczęście odebrałem. (ani skopać, ani wytargać za uszy ... i gdzie tu sprawiedliwość ....) Ostatnio poszedłem na "moje" boisko koło domu(wczoraj) i już miałem latać kiedy zobaczyłem to sztańskie plemię .... odwróciłem się na pięcie i poszedłem do domu. Nie chciałem nawet próbować by nie kusić losu. Ze trzy tygodnie temu spotkałem jednego kolesia z depronowym Mustang'iem ale okazał się przyjezdny. Gadałem z nim dobre pół godziny ... natomiast 'rodaków' latających nie uświadczyłem u mnie do tej pory chociaż jeden kilka dni temu się napatoczył i kto wie .... może zacznie. Bardzo mu się spodobała moja 250'ka i co można z tym zrobić był tak zafascynowany, że jakbym miał moją SYME X5 to pewnie bym mu sprzedał ale odesłałem go do sklepu niech sobie kupi na początek jakąś zabaweczkę i nauczy a potem .... zdecyduje, czy chce się w to pobawić czy też woli "zajarać" albo się "napić" Zobaczymy ... W każdym razie do tego waszego "Leicester" mam chyba najbliżej .... pozostali mieszkają albo gdzieś na dole albo ... tam gdzie zimno ... pingwiny jedne. Jeszcze może w Londynie zebrała by się jakaś ekipka .. ale weź tu zbierz, zanim się chłopaki zjadą w jedno miejsce .... dzień minie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jedzie ktoś na long marston air show w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Hej, Najwyraźniej nie, ale chętnie pewnie zobaczymy co nieco jeśli się udałeś Zrób jakiś filmik, parę zdjęć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Mialem zaproszenie, ale obecnie odpoczywam i latam w PL. Korzystam z pogody bo znajac zycie szybko mi sie skonczy (czyt. jak wroce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Na razie tutaj u nas pogoda super. Na airshow byłem, ale nie zabrałem kamery i niestety nie pomyślałem, żeby coś nagrać :-( W sumie nic specjalnego, po prostu latali bardzo drogimi modelami i głównie byli to chłopaki z Horizon Hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Hahhaha czyli nie straciliśmy zbyt wiele cennego czasu ? Skoro tak, to nawet nie żałuję. Swoją drogą, czasem warto, nawet jeśli nie jest to nadzwyczajnie ciekawa impreza choćby po to, by się zrelaksować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Racja. W ten weekend także jest airshow w Weston Park. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kurde gdybym wiedział to bym wleciał popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Najprawdopodobniej zjawie sie w Weston Park w Sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kurcze, zapiszę się chyba do was .... "Nikoguśko" w okolicy (tej najbliższej) nie mam, chyba, że trawelersów (ci pojawiają się zawsze w najmniej odpowiednim momencie)!!!!! ale tych to bym najchętniej zbombardował zdalnie ..... chcieli mi zakosić kopterka. Musiałem ganiać za szczylami obserwowany przez ich starych. Na szczęście odebrałem. (ani skopać, ani wytargać za uszy ... i gdzie tu sprawiedliwość ....) Ostatnio poszedłem na "moje" boisko koło domu(wczoraj) i już miałem latać kiedy zobaczyłem to sztańskie plemię .... odwróciłem się na pięcie i poszedłem do domu. Nie chciałem nawet próbować by nie kusić losu. Ze trzy tygodnie temu spotkałem jednego kolesia z depronowym Mustang'iem ale okazał się przyjezdny. Gadałem z nim dobre pół godziny ... natomiast 'rodaków' latających nie uświadczyłem u mnie do tej pory chociaż jeden kilka dni temu się napatoczył i kto wie .... może zacznie. Bardzo mu się spodobała moja 250'ka i co można z tym zrobić był tak zafascynowany, że jakbym miał moją SYME X5 to pewnie bym mu sprzedał ale odesłałem go do sklepu niech sobie kupi na początek jakąś zabaweczkę i nauczy a potem .... zdecyduje, czy chce się w to pobawić czy też woli "zajarać" albo się "napić" Zobaczymy ... W każdym razie do tego waszego "Leicester" mam chyba najbliżej .... pozostali mieszkają albo gdzieś na dole albo ... tam gdzie zimno ... pingwiny jedne. Jeszcze może w Londynie zebrała by się jakaś ekipka .. ale weź tu zbierz, zanim się chłopaki zjadą w jedno miejsce .... dzień minie .. Jezeli pogoda pozwoli to piatek popołudniu i niedziela cała będę latał w Leicester W sobote tak jak mówiłem Weston Park najprawdopodobniej takze zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 W sobotę od około 9:00 będziemy na miejscu. Szykuje się niezły pokaz :) http://www.westonparkmodelairshow.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi