PiotrEryk Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, nie samym modelarstwem człowiek żyje, zresztą ciemno na latanie, ktoś jeszcze siedział na balkonie? Niestety trochę pochmurno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Obserwuje bacznie ... zaćmienie księżyca coraz bliższe - foto własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Trochę skróć czas i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Statyw pożyczyłem ... ciężko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ale to dopiero jutro ma być to super zjawisko. Teraz widzę tylko pełnię i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja to samo ... mam idealnie bezchmurne niebo a księżyc jaki był taki jest nic dziwnego bo ma się rozpocząć o 4:11 i zakończyć o 5:24 rano. Apogeum 4:47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja nawet nie wiem kiedy to jest 4:11 - 5:24 nie wspominając by wstać o tej porze. Chyba, że bardzo będzie mi się chciało siku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mnie spało się bardzo dobrze...więc chętnie obejrzę Wasze fotki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A ja wstałem.... i nic nie zobaczyłem - wypadło za drzewami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Moja fotka tego olbrzyma nie żałuje, że oczy się trochę kleją, do następnego zaciemnienia mogę nie doczekać To moje zdjęcie, brak statywu mści się bardzo a te dwie kreski po lewej stronie to samolot Boeing lecący z Moskwy do Barcelony, może ktoś z kolegów wykonał lepsze zdjęcie, z przyjemnością zobaczę. Aparat to tylko Nikon Coolpix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 parę ode mnie: to pierwsze to NIE JEST kółko narysowane w paincie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja też coś dorzucę, choć sprzęt wymiękł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi