gutekx Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tak jak w temacie,potrzebuję depron 6mm gladki i 3mm rowkowany w Warszawie(Targówek , Praga) Chcę zrobić RWD 5 by Skazoo.Wczoraj bylem w leroy merlin i byl tylko rowkowany zielony 3mm ale jak ja chcialem go o 180 stopni wykręcić(bo to na skrzydla)to się zlamal. Pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Na Bitwy Warszawskiej jest modelarski sklep.Wybierz się tam to kupisz wszystko.Masz tu ich stronę : www.modelarnia.pl <--- mają tam wszystko co dusza zapragnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A jak chcesz z neta to polecam rcabc.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekx Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Hymm, Bitwy Warszawskiej odemnie jest doś daleko a na ich stronie jest dość drogo.Na necie zamówię depron 6mm gladki ale nadal mam problem ze znalezieniem rowkowanego. Czy jest jakiś internetowy sklep z rowkowanym 3 mm??????Jak nie to w jakim znajdę sklepie np:OBI czy CASTORAMA???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 To zalezy co traktujesz jako drogo. Pamietaj, ze roznie wyglada z rozmiarem depronu. Z reguly spotykalem depron zielony w arkuszach 1000x500 co daje 0,5m2. W przpadku tego bialego depronu mamy praktycznie 2x wieksza powierzchnie!! Wiec cene w stosunku do zielonego depronu podziel na dwa. Na stronie nie maja rowniez pokazanego zielonego depronu, a w sklepie widzialem go w cenie bodajze 3-4zl za plyte. Ja i tak polece bialy depron- jest lzejszy i ma lepsze "wlasnosci modelarskie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 jest lzejszy i ma lepsze "wlasnosci modelarskie". - i jest ładnieszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekx Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Dobra zamówilem bialy depron 6mm,ale co z rowkowanym 3mm ???Na necie go niema,w leroy merlin są platy ale się nie wyginają nawet o 140 stopni a co dopiero 180,a w Praktikerze tylko na rolki po 50 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 bo go trzeba podgrzac -.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.