kucharz Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam mam na imię Piotr. Moja przygoda z modelarstwem trwa od dzieciństwa ale tak naprawdę od 4 miesięcy zająłem się tym na dobre. Cóż wprowadzenie było bardzo kosztowne ale już teraz pozostaje zabawa z budowania i latania. Widać już postępy. Mam nadzieje że zapał do tego mnie nie opuści. I bardzo ważne poznałem naprawdę wspaniałych ludzi dzięki mojemu hobby. Pozdrawiam wszystkich modelarzy i lotników z Bydgoszczy(Łączka Fordon) i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam Piotrze i powiem ci że w Bydgoszczy to na prawde masz z kim polatać i to porządnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Proszę popraw awatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucharz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 No tak przepraszam ale ciężko o zdjęcie moje z modelem . Popracuje nad tym???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi