TommyTom Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Szukam informacji, czy można wchodzić bez przeszkód na pasy startowe na byłym lotnisku wojskowym w Oleśnicy k. Wrocławia. Czy wiecie jaki jest stan powierzchni betonowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Na stronie: "nasze miasto Oleśnica.pl" jest info o zamknięciu terenu lotniska i postawieniu tabliczek z zakazem ruchu. Pieczę trzyma Wojskowa Agencja Mieszkaniowa. Ludzie chodzą, jeżdzą rowerami a Policja straszy mandatami. Ja, wiosną tego roku, miałem następującą sytuację....przyjechałem na lotnisko do Legnicy, podjeżdżam do radiowozu na terenie lotniska i pytam o zgodę.....a pani służbistka: "Dokumenty!!!!" Skończyło się na 6pkt karnych i 20zł mandatu..... Latałem w Oleśnicy 3 lata temu. Było świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Z tego co sie orientuję z lotniska korzysta Akademicki Klub Lotniczy PWR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi