TommyTom Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Szukam informacji, czy można wchodzić bez przeszkód na pasy startowe na byłym lotnisku wojskowym w Oleśnicy k. Wrocławia. Czy wiecie jaki jest stan powierzchni betonowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Na stronie: "nasze miasto Oleśnica.pl" jest info o zamknięciu terenu lotniska i postawieniu tabliczek z zakazem ruchu. Pieczę trzyma Wojskowa Agencja Mieszkaniowa. Ludzie chodzą, jeżdzą rowerami a Policja straszy mandatami. Ja, wiosną tego roku, miałem następującą sytuację....przyjechałem na lotnisko do Legnicy, podjeżdżam do radiowozu na terenie lotniska i pytam o zgodę.....a pani służbistka: "Dokumenty!!!!" Skończyło się na 6pkt karnych i 20zł mandatu..... Latałem w Oleśnicy 3 lata temu. Było świetnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest horn3t Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Z tego co sie orientuję z lotniska korzysta Akademicki Klub Lotniczy PWR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts