Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poskładałem to to do kupy i włączyłem oczywiście aku do pilota jeszcze się ładują ale do autka włożyłem kostke i włączyłem i zaczął żyć własnym życiem tzn. serwa gazu i kół się poruszają to normalne??

Opublikowano

Normą jest, że jak nie włączysz nadajnika to odbiornik zacznie ściągać śmieci z okolicznych kanałów i będzie trzepać serwami. Nie rób tak bo serwo może uciec w skrajną pozycję i nawet się zablokować co się zdarzało.

Opublikowano

Ok to już wiem. A teraz kolejne pytanie. Dlaczego wkładając naładowane akumulatory ni mh mruga czerwona dioda na pilocie opisana jako low?? Chciałbym jutro pośmigać a tu widze dupa blada....

Opublikowano

Może pilot jest przystosowany do baterii 1,5V, wówczas akumulatorki 1,2V będzie widział jako rozładowane. Kup pakiet baterii za 10zł w sklepie na rogu i będziesz miał pewność.

Do testów działania jest to dobre rozwiązanie.

Opublikowano

Kolejne nurtujące mnie pytanie. Jak to dobrze wyregulować? Wszędzie jest mowa o dwóch iglicach od wolnych i wysokich obrotów a z tego co zauważyłem posiadam tylko jedną iglice

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.