BRoman Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Mój zięć nigdy nie modelarz sam zbudował to ustrojstwo i to jest pierwszy/drugi lot na zewnątrz domu. To już kolejna osoba zainfekowana pozytywnie z mojego otoczenia. Chwalę się zięciem i jestem dumny z niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 khmmm temat się powielił na forum a na koniec "This video does not exist." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 a to coś się porobiło-poprawię .N o MÓJ zięć tu jeszcze nie był. A teraz? działa film ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi