jkaluza Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam Czy ktoś testował już te odbiorniki : http://www.banggood.com/DIY-FRSKY-8CH-Receiver-RX-PPM-Output-For-X9DPLUS-XJT-DJT-DFT-DHT-p-987247.html Pytanie cze warto kupić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ostatnio przyszly do mnie 3 szt. Ale nie testowalem jeszcze. Sadzac po tym ze to projekt z RCG (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2124647) i cenie to chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Mam takiego, nie sprawdzałem co prawda max zasięgu ale do VLOS się nadaje, zamierzam kupić ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-ko Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kupiłem i testowałem i mogę powiedzieć że z modułem DIY DHT nie działa 3 kanał czyli przepustnica. Natomiast z nadajnikiem FrSky taranis wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To ciekawe - musze w koncu podlaczyc modul DHT do mojego Multiplexa i zobaczyc czy jest taki sam objaw. Mam tez DJT to zrobie testy z jednym i drugim. Dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 To ciekawe - musze w koncu podlaczyc modul DHT do mojego Multiplexa i zobaczyc czy jest taki sam objaw. Mam tez DJT to zrobie testy z jednym i drugim. Dzieki za info. Wznawiam jeszcze raz ten temat, jaka jest Wasza opinja odnosnie odbiornika Airwolf 8 CH. Moj modul nadawczy to Frsky DHT, szukam mini odbiornika , 4 kanaly wystarcza , waga odbiornika ne wiecej jak 5-8 gr. Jakie sprawdzone odbiorniki Frsky 4 kanalowe ewentualnie Koledzy proponuja, Pozdrawiam Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Odbiorniki jak z linku posiadam 2szt. Jeszcze za czasów jak miałem 9x + djt jeden zepsuł się tuż po załączeniu zasilania, jeszcze na ziemi. Wcześniej wylatał paręnaście godzin. Drugi zawiesił się w powietrzu, też po paru godzinach działania, niestety ze skutkiem ziemnym. Wymusiło to u mnie powrót w tym modelu, na jakiś czas, do linku turnigy, a obecnie w modelu lata d8r 2. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A czemu nie ten: https://www.banggood.com/fr/Wholesale-FrSky-V8R4-II-24Ghz-4CH-Receiver-for-RC-Multi-Rotor-FPV-Racing-Drone-p-68589.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_content=bruno&utm_campaign=fr-Sds-rcfeedsz-radio&gclid=EAIaIQobChMI36SH4KrF2AIVT4myCh3pUwcOEAAYASAAEgIdffD_BwE&cur_warehouse=CN Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tym bardziej, że cena bardzo atrakcyjna! Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Decyzja zapadla, zamawiam dwa odbiorniki FrSky V8R4-II. Troche poczytalem na temat tych odbiornikuw na RCG ,ogolnie opinia jest bardzo pozytywna. Pozdrawiam Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi