marek rokowski Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 witajcie ponieważ nie wiem jakie będą jego dalsze losy - postanowiłem pokazać wam co ostatnio wyłoniło sie z bloku epp całkiem fajnie wyszły skomplikowane do cięcia na pierwszy rzut oka winglety: mam nadzieję że zobaczymy relacje z budowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 mam nadzieję że zobaczymy relacje z budowy... To my mamy nadzieję, że zobaczymy tą relację, a ty Marku po prostu strugaj i wstawiaj zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 hehe model powstał"na życzenie" i jutro opuszca hangar w stanie jak na zdjęciach powyżej-stąd moje obawy o relację... ale sylwetka Orlika bardzo przypadła mi do gustu wiec to na pewno temat który niebawem odżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Z pewnością wiele nowych konstrukcji opuszcza Twój hangar, które nie są później relacjonowane, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi