marek rokowski Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 witajcie ponieważ nie wiem jakie będą jego dalsze losy - postanowiłem pokazać wam co ostatnio wyłoniło sie z bloku epp całkiem fajnie wyszły skomplikowane do cięcia na pierwszy rzut oka winglety: mam nadzieję że zobaczymy relacje z budowy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelizor Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 mam nadzieję że zobaczymy relacje z budowy... To my mamy nadzieję, że zobaczymy tą relację, a ty Marku po prostu strugaj i wstawiaj zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 hehe model powstał"na życzenie" i jutro opuszca hangar w stanie jak na zdjęciach powyżej-stąd moje obawy o relację... ale sylwetka Orlika bardzo przypadła mi do gustu wiec to na pewno temat który niebawem odżyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Z pewnością wiele nowych konstrukcji opuszcza Twój hangar, które nie są później relacjonowane, a szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts