skidan Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam serdecznie wszystkich pilotów ESA. Serdecznie zapraszam na ostatnie zawody PP ESA w 2015r, które odbędą się 05.12.2015 na boisku w Tomaszowie Bolesławieckim. https://goo.gl/maps/Ucj2LrsLtY82 Do latarni w Warcie bolesławieckiej już przywykliśmy, ale drzewa są coraz wyższe, dlatego postanowiłem zmienić miejscówkę. Latać będziemy na boisku, schronienie będziemy mieli na dużej sali balowej w Domu Kultury w Tomaszowie Bolesławieckim. Ponieważ dzień jest krótki zawody proponuję rozpocząć o godzinie 9:00, rejestracja od godz.8:00. Zgłoszenia prosze wysyłać na adres: skidanz2 [małpa} wp.pl tytuł: zgłoszenie na zawody Mikołajkowe Imię i Nazwisko, eskadra WW1 - tak/nie, kanał WW2 - tak/nie, kanał Jeśli przyjeżdżacie z kimś proszę podać ilość osób towarzyszących. Jeśli ktoś potrzebuje skorzystać z noclegu to w tej samej miejscowości co zawody jest agroturystyka. Tel. 75 738 94 81 - pokoje z łazienką i aneksem kuchennym, 35zł/osoba _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdkp Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam Zawody były super. Pogoda w grudniu jak marzenie. Ze swoich wyników jestem mniej zadowolony ale trudno. Zabrakło trochę szczęścia w pucharze. W przyszłym sezonie będę walczył może uda się coś wygrać w Pucharze Polski. Dostałem co prawda prezent ale Mikołaj się pomylił. Aż tak grzeczny i dobry nie byłem w tym roku. Tak więc oddam prezent w dobre- właściwe ręce. Chcę, żeby wszystko było fair wtedy nasza zabawa będzie miała sens. Daniel proszę o kontakt, żeby wyjaśnić tą sprawę. Ku chwale kombatu. Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Core płatał nam figla i z netem też połączenie słodkie nie było. Poprawimy wkrótce błąd jaki się wkradł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zawody były super aż chce się rzec, jak zawsze u Daniela :-) Pogoda rewelacyjna, było znacznie cieplej i nie zmarzłem tak jak dwa miesiące temu na Bitwie o Wawel. Może coś się przestawiło w kalendarzu, że dzień po zawodach w październiku spadł śnieg a w grudniu jest wiosna. Sezon ESA 2015 zakończyliśmy zatem ciepło a czekając na uroczyste rozdanie nagród i dyplomów, doszedłem do wniosku, że właśnie zakończyłem siódmy sezon startów w zawodach tymi małymi modelami. Niektórzy nie wytrzymują tyle z mężem czy żoną a w moim przypadku na rozwód się nie zapowiada Wciąż mnie to kręci i nawet jak trzeba wstawać 4.15 aby dojechać na taką wczesną godziną jak tym razem, to nie ma problemu. Zbieramy w Krakowie ekipę wstajemy, jedziemy i bawimy sie cały dzień w najlepsze - ESA jest super Bardzo dziękuję organizatorowi za ostatnią w tym sezonie możliwość spotkania się i wspólnej rywalizacji, naszym NC dziękuję za podsumowanie Pucharu Polski a wszystkim zawodnikom dziękuje za ducha walki, coraz wyższy poziom rywalizacji i nieprzemijająca przyjemność wspólnego gonienia za tą małą tasiemką - do przyszłego roku MIREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 To naprawdę duża przyjemnośc spotkac przed swietami wszystkich "zawodników" -a tak naprawde chyba grupę zapaleńców która lubi się spotykac najwyrazneij Daniel odrobił niedzielne zajęcia obowiązkowe a i pewnie na tacę coś wiecej rzucił bo pogoda, atmosfera i cała otoczka - była wysmienita! - iście niegrudniowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrb Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam Dzięki wszystkim organizatorom i zawodnikom za miłe spotkanie a Grzesiowi za „poczęstunek” J Poniżej link do kilku fotek https://drive.google.com/folderview?id=0B_nOYacdiVGieVh1THFJblBCd2c&usp=sharing Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi