Mikolaj.waw Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 http://www.biedronka.pl/pl/press,id,373,title,Wiecej-swiatecznych-prezentow chodzi mi o tego za 85 zł ma ktoś, poleca? Czy jest kompatybilny z orginalnym hubsanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Mam go od roku, lata bardzo dobrze do tej pory. Jak masz chęć polatać quadem po domu to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 dzisiaj go właśnie zakupiłem, bardzo fajnie to lata, jest mega stabilny. Jak za tą kasę to polecam. Jedyne zastrzeżenia to mam do dołączonej ładowarki. Nie wiem czy to jest wina tylko mojego egzemplarza ale przeładowuje pakiecik o 0,2v, więc lepiej używać czegoś konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A jak z czesciami? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tu jest artykuł porównujący oryginalnego i biedronkowego hubsana http://4smigla.pl/recenzja-quadrocopter-z-biedronki/#more-116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak sami zapewne zauważyliście to nie jest Hubsan. Takie maleństwa produkuje wielu producentów i płyty odbiorników są rożne. Więc kompatybilne mogą być jedynie śmigiełka np. Nie da się zbindować je nawzajem. A co do części. Jak masz osłonkę na śmigła to nie ma się martwić. Mi się jeszcze nie zdarzyło je zmieniać, a parę kraks już miałem. PS. A co do klucza do ściągania śmigieł opisanego w artykule. Taki potrzebny feature zastąpią nam zwykłe nożyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 dzisiaj go właśnie zakupiłem, bardzo fajnie to lata, jest mega stabilny. Jak za tą kasę to polecam. Jedyne zastrzeżenia to mam do dołączonej ładowarki. Nie wiem czy to jest wina tylko mojego egzemplarza ale przeładowuje pakiecik o 0,2v, więc lepiej używać czegoś konkretnego. Pakiet po naładowaniu zawsze ma nieco większe napięcie niż jest to na nim napisane, nie ma się co przejmować, ładuj i lataj nic się nie upali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tzn po naładowaniu napięcie wynosi 4,4v. A z tego co wiem to regularne przekraczanie 4,25v na cele jest raczej zabójcze dla pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi