Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Na tygodniu dotarła paczka z nowym nabytkiem . Trochę z zatrwożeniem model oczekiwany po ostatnich super wynalazkach od chińczyka. Tym razem jednak wszystko jest o.k. i model spełnił moje oczekiwania. Po pierwsze niemal od reki gotowy do lotu. Po drugie co ważniejsze świetnie latający a na dodatek nieźle się prezentujący. Tak wyglądał model tuż przed lotem Oraz film ze startu http://www.pronet.xip.pl/tomek/jet/lot_jet.avi Jedynie do czego mogę się przyczepić to do zamieszczonej baterii która nie wyrabia prądowo i psuje cały doskonały efekt. Po za tym po pierwszych 3 lotach jestem zadowolony a jedynie co muzę poprawić to przesunąć o ok 1-2 cm SC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Piekny modelik - gratulacje:) Ale zeby tak slodko nie bylo to powiem, ze nie podoba mi sie przednie koleczko - wyglada jak by bylo zamocowane odwrotnie o 180 st :) Nie da sie tego poprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Miałes jakis dopalacz przy starcie? Przez moment wida jakby dymek za modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Coś z kołowaniem masz nie tak :lol2: ale dało radę. PS Gdzie jest takie fajne lotnisko :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Z kołowaniem wszystko o.k. Tylko wiało za mocno i go rzucało na boki przy kołowaniu (ale i zbyt duże wychyły na sterowaniu kółkiem) 2 i kolejne starty były przy bezwietrznej pogodzie i było ok. Co do tego dymku to dupka otarła o asfalt, ale efekty znakomity,niemal real . Lotnisko w Ułężu, znane wszystkim fanom lotnictwa z przed '39 bo tam stacjonowały polskie wojskowe samoloty ( po wrześniu chyba zresztą też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.