Ja-Jacek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Odwiedzilem dzis modelarnie przy ul Lazurowej w Warszawie.W tej pracowni kol.Leszek od kilku lat pracuje nad modelem ORP Piast.Model wykonywany jest nieslychanie dokladnie/z jubilerska precyzja/-Leszek z zawodu jest jubilerem.Kadlub modelu to laminatowa skorupa od podstaw wykonana wlasnorecznie,nnatomiast osprzet i nadbudowki sa lutowane z blachy i tu dopiro jest na co popatrzec! Zapraszam do zdjec!!! To Leszek a to jego dzielo I nasrepna fotka Elementy przechowywane sa w takim pojemniczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 tu drabinka na pokladzie [/uR L]To maszynownia modelu A to dorobek modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Wygląda lepiej niż oryginał ,gdy go ostatnio widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wczoraj znow odwiedzilem modelarnie ,prace trwaja szkoda ze nadbudowki Leszek wyniosl do domu. URL=http://imageshack.us][/url] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=403&i=obraz155b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Kurde! Powiedz jeszcze, że na tą modelarnię można przyjść czy się zapisać, to Ciebie ozłocę! Toż ja mam modelarnię pod nosem i o niej nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Pewnie ze mozna przyjsc i sie zapisac!Adres Simiatycka 7 w domofon wprowadzasz93 potem wsiadasz do windy 12 pietro potem schodami jescze jedno i juz jestes w modelarni.zajecia sa w poniedzialek i w srode.Grzes sie ucieszy z nowego modelarza,zapraszam w jego imieniu Jacek P.S. Obejdzie sie bez ozlacania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Taaa, teraz to Szymon już nie będzie chciał z nami latać w Ostrowcu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kurde! Powiedz jeszcze, że na tą modelarnię można przyjść czy się zapisać, to Ciebie ozłocę! Toż ja mam modelarnię pod nosem i o niej nie wiedziałem. W Art-Bemie - przy szkole podstawowej nr 82 (Górczewska 201/konarskiego) jest modelarnia lotnicza czysto RC. Zapisać także można się bez problemów. A rachunek na złoto wysyłam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dzis prawie po roku odwiedzilem ponownie wyzej wymieniona pracownie i prace nad modelem dobiegaja konca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmiloob Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie mam żadnych pytań :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A gdzie załoga :?: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloga jeszcze w knajpie portowej bo lajba nie gotowa URL=http://img408.imageshack.us/my.php?image=obraz108o.jpg][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy model bedzie cieniowany czy zostanie taki szary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zaraz tam szary. On jest poprostu jeszcze w stoczni. Jak go dosięgną trudne warunki atmosferyczne, to się sam przycieniuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Fly Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 czy ta modelarnia jeszcze działa ? Chodziłem tam jako dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlboro Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Up dzieki że odświeżyłeś temat bo takiego cacka nigdy w życiu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.