Bartek Piękoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kuba, ja z kolei starałem Ci się uzmysłowić, że wprowadzasz niebezpieczny relatywizm wg jakiejś niewytłumaczalnej logiki. Patryk niczego nie musi prostować na forum, bo forum nie jest stroną tej transakcji. To sprawa między nim a autorem wątku, poszkodowanym w transakcji. Zawsze może jednak na forum napisać parę słów, z myślą o sobie i/lub Kolegach z forum. Może napisze. Patryk miał możliwość (i powinność) prostować sprawę ZANIM wątek powstał. Z tego co pisze Paweł - nie tylko z niej nie skorzystał, ale wypiął się na problem. Na chyba, że założymy, że Paweł zmyślił lub koloryzuje. Jeśli Paweł nie zgłasza pretensji/roszczeń, to cała sprawa się praktycznie kończy co do meritum. My sobie możemy podyskutować. Z mojej strony tyle. Biorę się dalej za wycinanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 boi się napisać ,bo jak napisze to go banda ogrów zjedzie .Napisał jeden z nich. Gratuluję poziomu wypowiedzi. Sorry, ale nie będę się do niego zniżał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Taka prawda Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kuba, ja z kolei starałem Ci się uzmysłowić, że wprowadzasz niebezpieczny relatywizm wg jakiejś niewytłumaczalnej logiki. Patryk niczego nie musi prostować na forum, bo forum nie jest stroną tej transakcji. To sprawa między nim a autorem wątku, poszkodowanym w transakcji. Zawsze może jednak na forum napisać parę słów, z myślą o sobie i/lub Kolegach z forum. Może napisze. Patryk miał możliwość (i powinność) prostować sprawę ZANIM wątek powstał. Z tego co pisze Paweł - nie tylko z niej nie skorzystał, ale wypiął się na problem. Na chyba, że założymy, że Paweł zmyślił lub koloryzuje. Jeśli Paweł nie zgłasza pretensji/roszczeń, to cała sprawa się praktycznie kończy co do meritum. My sobie możemy podyskutować. Z mojej strony tyle. Biorę się dalej za wycinanie:) Bartku .... nie wiem jak Ci to napisać żebyś nie upadł, ale jest temat, który na pewno Cię zainteresuje :) Mam coś co chciałbyś pomacać .. duże, w prawdziwej skali, za około pół roku poleci (urzędnicy rzucają kłody pod nogi). Na razie można pokołować po pasie .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Miałem kiedyś też podobną sytuację na olx zamówiłem towar a dostałem jakieś śmieci i też zero kontaktu że sprzedającym a że to była dosyć spora kwota jak dla mnie postanowiłem odwiedzić jegomoscia osobiście i go troszkę zresocjalizować. Nie mowie że to dobre wyjście ale w moim przypadku pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bartku .... nie wiem jak Ci to napisać żebyś nie upadł, ale jest temat, który na pewno Cię zainteresuje :) Mam coś co chciałbyś pomacać .. duże, w prawdziwej skali, za około pół roku poleci (urzędnicy rzucają kłody pod nogi). Na razie można pokołować po pasie .. Pomacać... Duże... Zaintrygowałeś mnie. Brzmi jak Corsair w skali 1:1. Albo sklonowaliście P. Andersson i trwają testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Testy będą i będę brał w nich udział 4 dni temu przybył ze Stanów samolot od zera projektowany i budowany przez kolegę, którego poznasz niebawem. Co Ty na to ?? Miejsce to samo, gdzie ostatnio "nie chciałeś" przybyć, ale zaproszenie wciąż aktualne. 18-go przylatuję do PL i na 19-go umawiamy się na latanie i podziwianie, wąchanie, macanie nowej maszyny !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Panowie, takie rzeczy na PW.Proponuje zamknąć już ten temat. Patryk był tez dziś na forum. Nie miał chęci się wytłumaczyć więc nie ma sensu ciągnąc tematu. Sam autor też nie chce wyciagnać powaznijeszych konsekwencji więc nie róbmy tu już spamu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kontynuowaliśmy już na PW, ale faktycznie, zdążyliśmy trochę zaśmiecić . Sorki z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Owalił was młody i tyle. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Owalił was młody i tyle. Eeech, Miki, Ty stary wyjadaczu... Następnym razem trzeba Cię prosić o pośrednictwo handlowe. Nikt nie okpi takiego lisa jak Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 rufik .... bo Ci się limit unlajków zaraz skończy Deprecha zimowa czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Columbie ,zrobił przekręt i się wystraszył. W ciągu dnia coś mnie mocno wkurzylo i tak teraz gadam na wszystkich,, .Mam ochote pewnej osobie w morde dać. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi