Skocz do zawartości

Dyskusja na temat wstawania nieswoich zdjęć.

symon5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PANOWIE !! Wszyscy pod lodowaty prysznic a potem po zimna wode z lodowki !!

Wybaczcie ale nie wiem o co sie tak pieklicie. Czlowiek wpisal jedno nietrafne slowo i odrazu taki zamet. Jak do tej pory Przemek wypowiedzial sie tylko raz. Dajcie mu mozliwosc obrony. To jest bardzo nie fair tak "drzec" na kims skore !!!

Widze ze forum alexa forum "umiera" - pisza ciagle te same osoby, malo sie dzieje. Zagladam tam tylko do dzialu " z lotu ptaka" bo zbig robi fantasyczne rzeczy.

"Nasze" forum bylo idealne ale zaczyna sie niestety upodabniac do alexa.

Ludzie napadaja na siebie za byle co, mlodzi sa besztani z blotem za swoja niewiedze.

jedyne co moge na koncu powiedziec to WSTYD PANOWIE WSTYD!!!

Hubercie, twierdzisz ze Marek nie zrzyl sie z forum i latwo bylo mu odejsc?! - a co powiesz o moim przypadku ? - Pomimo olbrzymiego zwiazania( pierwsze forum, najwiecej info pozyskanycj w poczatkowym stadium modelarstwa), znajomosci w wieloma wspanialymi osobami ktore tam poznalem i z ktorymi nadal utrzymuje kontakt po za forum, zostalem poprostu wyrzucony

Bo sobie na to zasłużyłeś.

No dobra ale tu konczy sie dyskusja o zdjeciach ,a zaczyna o tematach ani modelarskich ani tego forum więc temat proszę zmienić temat ,albo ja zamknę go na amen.

I wszem i wobec zapowiadam ,że nie bedę tolerował uzywania sobie po forum Alexa lub jakim kolwiek innym ,odnosi sie to też do osób prywatnyh!!!

Tomek

No, ale kurcze blade, kto się czepia Przemka? Napisał w tej sprawie , co miał do napisania i moim zdaniem - zupełne spoko! A co sobie na ten temat każdy z czytających pomyślał czy pomyśli, to zupełnie jego i wyłącznie jego prywatna sprawa. Więc w czym problem? To raczej Ty Elektron w tym momencie wprowadzasz zamęt i ferment, bo jak się ma Twój ostatni wpis do całej tej dyskusji - zupełnie pojąć nie mogę. Owszem, pojawił sie poboczny watek tamtego forum, ale czy musiał? I jeśli tak, to po co? Dajmy spokój Panowie...

Dla mnie ta dyskusja jest nie dość że bezcelowa to na dodatek w pewien sposób nie-fair wobec użytkownikow forum ALexa. Każdy ma możliwość wyboru i ten kto będzie chciał to będzie się udzielał u Alexa lub u nas lub może i tu i tu jednocześnie - nikt mu tego zabronić nie może i strasznie nie podoba mi sie wyciąganie brudów tylko po to aby pokazać że w jakiś sposób jestesmy lepsi od innych. W ten sposób tylko ośmieszamy siebie i to forum. To jest tak jak obgadywanie innych za plecami - jeżeli nam się nie podoba coś u Alexa to może zaprośmy go tutaj i porozmawiajmy z nim na ten temat a nie piszmy jaki to on zły i niedobry. W końcu jest duża część modelarzy którym właśnie jego forum podoba się bardziej niż nasze - i chwała im za to i uważam że osobiste wycieczki do niektórych userow nie są na miejscu.

W woli wyjasnienia nie udzielam się na konkurencyjnym forum i nie darze żadnymi pozytywnymi uczuciami jego admina jednak uważam że nie należy wypowiadać się w sposób tak krytyczny o innych którzy nie mają szansy na obronę(nie wnikam czy oskarża się kogoś słusznie czy nie).

Moim skromnym zdaniem topic powinien zostać jak najszybciej zamknięty bowiem dyskusja na temat nieswoich zdjęć zboczyła baaaardzo daleko od tytułu.

Co się zas tyczy zachowania Przemka, uważam że MareX bardzo ładnie to podsumował i podpisuję sie pod tym rękami i nogami:

No, ale kurcze blade, kto się czepia Przemka? Napisał w tej sprawie , co miał do napisania i moim zdaniem - zupełne spoko! A co sobie na ten temat każdy z czytających pomyślał czy pomyśli, to zupełnie jego i wyłącznie jego prywatna sprawa.

Ja nie widze powodów żeby go zamykać .

To co było obrażliwe ponad miarę zostało wyedytowane lub ja to wyedytowałem.

Czasami dorośli ludzie musza pwiedzieć co im leży na wątrobie.

Ja dbam tylk aby nie przekroczyć zasad dobrgo zachowania.

Cała dyskusja może się toczyć nadal .

Jednak zapraszam do powrotu do tematu głównego .

Jesli ktoś nadal chce pisać o innych forach to prosze bardzo ,ale w nowym poście.

Bo tutaj zostanie to usunięte , ale bez przenoszenia.

No to ja na temat fotki, którą tutaj, w tym wątku, po raz pierwszy zobaczyłem. Jest to "legalna" i prywatna fotka Irka z Prokocimia /a zmień do ciężkiej choinki tę swoją nazwę, np. na "ciapek", bo wymówić, a tym bardziej przeczytać nie sposób... Jak chcesz to "po znajomości" :wink: Ci to u Kuby zaraz załatwię... Ja zmianę nicka CSS13 na obecny bez problemów i żadnej protekcji - załatwiłem/. Bardzo ładny avatarek Irku i nawet wiem kiedy i przy czym tą fotkę zrobiłeś. :D

No to Cię Hubercie muszę skrytykować... :D Po pierwsze dlaczego z małej litery i dolnym podkreśleniem? Nie umiał Kuba "po polskiemu", czy Ty jestes taki "ekstrawagant"? Po drugie: faktycznie jestem Marek, ale S. a nie X :D Czytane razem brzmi to fonetycznie: mareks, co dla "odróżnienia się" :wink: , daje MareX i dobrze... Myślę, że nie gniewasz się za tę "konstruktywną" krytykę i widzisz także te wstawiane buzki, które też mają znaczenie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.