artyum Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witajcie, Jestem Arek. Latam w okolicach Warszawy. Przygoda zaczęła się ok 5 lat temu kiedy to kupiłem pierwszy model MPX EasyCub. Po kilku pierwszych lotach zakończonych katastrofalnie, model odleżał w szafie 2 lata zanim ponownie ujrzał światło dzienne. Potem sprawy potoczyły się nadzwyczaj szybko.. po wizycie na jednym z lotnisk, jeden z modelarzy ustawił mój model, po czym natychmiast odkryłem, że jednak da radę tym latać. Wkrótce EasyCub stał się niewystarczający do zamiarów i tak kupiłem MPX Mentora, który lata świetnie do dziś mimo, iż był już klejony na wszystkie sposoby. Nie jestem "klasycznym" modelarzem - nie projektuje skrzydeł, śmigieł itp ale za to postanowiłem połączyć hobby jakim jest elektronika z lataniem. I tym sposobem popełniłem sobie system FPV z headtrackerem: No to już wiecie o mnie więcej niż rodzona matka Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artyum Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zakładam konto na tym forum by dzielić się doświadczeniami, czasem może coś zaprezentować a oczekuję dobrych rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witaj .Pomagaj i szukaj dobrych rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi