cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 oj to nie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wracając jeszcze do tematu modelu Janka. Miałem już sie nie odzywać, ale tylko jeszcze jedno słówko. Janek, jak już będziesz chciał oblatać ten model, to poszukaj sobie jakiegoś kompetentnego pomocnika, bo samodzielne loty/starty skończą się niemal na pewno katastrofą. To nie jest model "dla jednego". Przynajmniej na początku. Teraz już mnie nie ma i nie będzie. Pozdrawiam. Poproszę o pomoc Ciebie MOCARZU... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 I to jest bardzo rozsądna decyzja. Choc ja Piotrowi nie dam wyrzucić model na razie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jako ,ze napisano o modelu wystarczająco ..chciałbym podziekowac tym , ktorzy okazali zainteresowanie i zamiescili pozytywne opinie o MAGMIE / negatywnych nie było / dlatego ,ze wyprodukowana była w Ostrowie WLKP...w MAWI.. .bylem akurat u Wiesia i przyglądalem sie wysylce produkcji za zachodnią granice. Model nowiutki..lśniący...kolorowy ...tylko zyczyć nabywcą przyjemnego latania ... ja latam czy innym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Łe. A miało byc tak zabawnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zabawne to było OT na dwie strony o klifach w Angli.. <_>Jak się naumiem wydzielać posty z tematu to polecą wp....u . Magma czyli/albo Lawa ? wg Wiki to jeden ... Niezależnie od kogo, dalej mi się podoba i taką bym chciał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ha - trzeba umiić. Mimo że to Ot to troche i tak było na temat, bo takie modele potrzebują rozsądnego zbocza. lub gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Sory za klify uwagi do modelu Jurek wyżej napisał gdzie to się lata tą bestią najlepiej, ja osobiście dał bym jeszcze wyczep do holowania za samolotem z 500 m fajnie by tym się pokręciło akrobacje plus choć jeden smugacz dymny jak ktoś nie ma solidnego zbocza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jako ,ze napisano o modelu wystarczająco ..chciałbym podziekowac tym , ktorzy okazali zainteresowanie i zamiescili pozytywne opinie o MAGMIE / negatywnych nie było / dlatego ,ze wyprodukowana była w Ostrowie WLKP...w MAWI.. .bylem akurat u Wiesia i przyglądalem sie wysylce produkcji za zachodnią granice. Model nowiutki..lśniący...kolorowy ...tylko zyczyć nabywcą przyjemnego latania ... ja latam czy innym.. Na lataniu to się mało znam, ale Janka rozgryzłem w pierwszym poście i czekałem kiedy powie prawdę Janek już przestało u nas padać i teraz będzie wiać Zapraszam. Rozmarzyłem się .. te klify 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 300m to mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Hmm...a ja niby w Warszawie bede. Brać czy nie brać modeli ??? To jest życiowe pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Malo?Dla ciebie????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 na taki model lepiej 800m góry jak klif w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi