3d0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam wszystkich pasjonatów. Mam na imię Kamil, jestem z Warszawy (jak wszyscy:D) i niegdyś, kiedy to miałem dużo czasu i cierpliwości składałem proste modele z papieru, plastiku, drewna. Ze względu na ograniczony budżet (a w zasadzie jego brak) najbardziej zaawansowany model jaki złożyłem to 2 płatowiec na silnik CO2:) no i parę samochodów RC na ramach zrobionych z ruskich klocków alu: http://ru.fishki.net/picsw/082011/10/post/igrushki/tn.jpg (sam jestem w szoku, że to znalazłem). Moim największym wyczynem jest chyba papierowy lotniskowiec z Małego Modelarza (łezka). Niestety jestem uzdolniony bardziej muzycznie niż plastycznie, więc nigdy nie podjąłem się budowy czegoś od podstaw. Obecnie sytuacja jest zupełnie odwrotna - mam dobrą pracę i kasę a nie mam czasu:) pewnie złożenie najprostszego modelu Revella za 15pln zajęło bi mi pół roku:) Jestem też żeglarzem, więc postanowiłem połączyć pasje i zakupić sobie żaglówkę RC i w tym temacie będę Was tu męczył pewnie najbardziej. To tyle... Aha, no i oczywiście plz o aktywację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witaj . Warszawa ruleez . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi