robertus Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 To jest ten Karaś co ja robiłem. http://www.gazeta-olawa.pl/historia/3501-lew-nad-olawa-2-wrzesnia-1939/
Michał K. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czyli jednak to był " D1 " Teraz doczytałem, że poprzednia maszyna została uszkodzona przy starcie. No więc można działać
Michał K. Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Dłuższy przestój związany z prowadzeniem drużyny ASG. Czeka nas duży projekt więc nie mam czasu na modele Po 9 marca wszystko wróci do normy i kończę projekt karasia. Z góry przepraszam za brak odzewu i na pewno nie porzuciłem projektu. Poleci jeszcze w marcu. Pozdrawiam wszystkich
Michał K. Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Znalazłem chwilę czasu dla karasia. Zostało dokończenie malowania i podłączenie serw i silnika. No i coś pod maskę żeby pustką nie świeciło. Możliwe, że jak znajdę czas to oblot odbędzie się w przyszłą sobotę.
kossimon Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 No i nie poleciał...W sensie poleciał ale krótko i boleśnie? Czy nie było odpowiednich warunków do lotu?
Michał K. Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Wybaczcie Panowie ale moje modelarskie hobby jest zawieszone. Matura i te sprawy. Bliżej świąt znajdę czas na przypomnienie sobie pilotażu i ukończę ten projekt powodzeniem, bądź porażką.
Rekomendowane odpowiedzi