grzechu84 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Może kogos jeszcze w tym sezonie weżmie na zimowe eskapady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A jak wygląda to coś do czego była mocowana kamerka ? Kiedy znowu będziecie się ślizgać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu84 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 W weekendy się umawiamy najczęsciej koło 13 na Dojlidach za przystanią. Fotek ślizga nie robiłem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zapodasz fotki? Interesuje mnie układ skrętny. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełA Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A jak wygląda to coś do czego była mocowana kamerka ? Kiedy znowu będziecie się ślizgać . tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Fajne konstrukcje , a z żaglem też próbowaliście ? Szkoda , że tak późno napisałeś o godzinie spotkania ale za tydzień zima też ma jeszcze być to pewnie się wybiorę zobaczyć na żywo . Czy tam w oddali na filmie widać prawdziwy bojer na lodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełA Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Fajne konstrukcje , a z żaglem też próbowaliście ? Szkoda , że tak późno napisałeś o godzinie spotkania ale za tydzień zima też ma jeszcze być to pewnie się wybiorę zobaczyć na żywo . Czy tam w oddali na filmie widać prawdziwy bojer na lodzie ? tak prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Będziecie ślizgać się w niedzielę 31 stycznia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi