jethrotull Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Załączam zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Cześć, zdradzisz setup na jakim latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Silnik: https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__36383__Turnigy_1811_brushless_Outrunner_2900kv_EU_Warehouse_.html Regulator: https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21246__HobbyKing_6A_ESC_0_5A_UBEC.html Bateria 350mAh 2S Serwo lotek 5g, SW, 3.7g Śmigło 5x4.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Musi się świetnie prezentować w powietrzu taki mikrus z detalami. ; D Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Detali w powietrzu nie widać, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Aż tak szybki jest? <: Ja mam zabawkę z zielnego paskudztwa 60 cm rozpiętości i 120 g do lotu to loty na odległość ręki od siebie przy minimalnym gazie wyglądają majestatycznie. I brakuje właśnie jakiś detali. ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja mam 55cm rozpiętości (w dodatku bardzo wąskie skrzydła) i 130g do lotu, także obciążenie powierzchni większe. Przy nodze nie polatam. Kabinkę już dorobiłeś w swoim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja mam w swoim S2 o roz. 80cm torpedę która ma z 15cm długości, jak latam to jej prawię nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeszcze nie. ^^' Wystarcza do polatania, a nie umiem wygospodarować na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flamethrower Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jakiś filmik z lotów powstał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie, nie jestem w posiadaniu odpowiedniej kamerki, i niestety jest takowa na dnie mojej listy zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi