Volleyboy Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie bo nie nie wyważe. Mam ponad 300 gram lżejszy niż oryginał ;-) wiec nie będę kombinować Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanByku Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Kiedy rusza produkcja masowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Masowej raczej nie będzie ale zapewne jak tylko ten model "się skończy" to będę wycinał kolejny z tym że już w wersji styrodurowej Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No i dzisiaj polatane zajechałem do kolegi Adama na lotnisko (jeszcze w fazie budowy ) włożyłem pakiet i w górę udany oblot wykończonego już modelu. Lekkie trymowanie na jednym pakiecie i piękny lot. Później drugi pakiet 2200 i 48 min i 20 sek w powietrzu. Spokojnego wożenia się po niebie. Na tzw rzęsach. Bez żadnych akrobacji itp. Aż już mi się nie chciało jestem bardzo zadowolony z modelu. Lata chyba lepiej a napewno dłużej niż oryginał Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Prawie 50 min to niesamowity czas. Niezależnie czy z akrobacją czy bez. Gratulacje! Daj foty wykończonego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zdjęcie zegara na aparaturze A takie podała napięcie ładowarka tego prawie 50 min pakietu Dla tych co nie wierzą mam dwóch naocznych świadków. Zdjęcia modelu są powyżej Bartku. Nic się nie zmieniło. Model dostał tylko numery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Tak, jesteśmy z synem świadkami tego długiego lotu. Dawno temu miałem czeski model z EPP o nazwie Gull, o konfiguracji coś jak prymitywny Easy Star o rozpiętości ok. 800mm. Na pakiecie 1300 3S latałem troszkę ponad 42 min. Powiedziałem o tym kol. Tadkowi no i trąciłem "żyłkę rywalizacji" syn jeszcze zdopingował Tadka i stąd taki długi lot . Silnik oczywiście cały czas pracował. Model jest rzeczywiście pięknie wykonany i lata rewelacyjnie ! Odziedziczył najlepsze cechy Fun Cuba. Gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dziękuję bardzo za dobre słowa Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 https://youtu.be/_VRCE4Munqw Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jeszcze naucz się lądować "do reki" . Będzie piękna klamra, bo z reki wychodzi bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Tadek u was już spadł śnieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Nom ale można latać pogoda dobra Bartek z tym lądowaniem do ręki z nim to tak lekko nie bedzie. To już ESA mi lepiej do ręki wlatuje niż ten klamot Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam szanowne grono. Ostatnio pojawił się u mnie taki oto problem i teraz pytanie. Regulator się sam rozprogramował? Wcześniej nie miałem takich problemów. Objaw występuje nawet po zmianie pakietu. Jeśli napięcie spadnie po niżej 4 V na cele to przy max gazie odcina. Prawdopodobnie to próg. Tylko skąd się sam wziął? Regulator to abc rc 40 amp. Jakieś pomysły? Karty nie mam i drugiego regla o tej mocy tez nie posiadam https://youtu.be/OkTj4AoAC5g Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi