samolocik Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć, byłem ostatnio w kilku popularnych marketach i wybór płyt styrodurowych żaden, a te które są oglądający je klienci tak obmacali że się nie nadają do niczego... Zatem pytanie, czy Macie jakieś miejsce w Krakowie gdzie można zakupić lekkie płyty styrodurowe na sztuki? Potrzebuję wyciąć sobie skrzydełka i kadłub. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 ja kupowałem w Leroy Merlin w Modlniczce. Można kupować pojedyncze arkusze, grubości do sprawdzenia na stronie internetowej. Co do jakości to ciężko mi się wypowiedzieć bo nie buduję ze styroduru, potrzebowałem go jedynie na formę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 To do modelu klasy kombat, więc pewnie się nada. Dziękuję za namiary. Sprawdzę sobie jutro w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi